Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Band la Cluj-Napoca

by | Mar 5, 2012 | Articole

Concert: Goran Bregović şi Wedding and Funeral Band

In deschidere: Trupa Relu & The Zuralia Orchestra

“Acest proiect este unul dintr-un lung şir de evenimente pe care Amprenta Advertising le are pregătite pentru anul acesta. Promitem să organizăm pentru publicul clujean evenimente inedite şi să aducem în Cluj-Napoca, dar nu numai, artişti de renume internaţional” a declarat Decebal Cotoc, preşedintele Amprenta Events.

Fanii îndrăgitului artist Goran Bregović vor avea posibilitatea de a savura fiecare moment din interpretarea de excepţie pe care muzicianul o pregăteşte pentru români vara aceasta, după 3 ani de la ultimul concert susţinut la Cluj-Napoca.

“Am organizat acest eveniment pentru a crea o o experienţă inedită pentru toţi participanţii, o experienţă de care să-şi aducă aminte mult timp. Pentru echipa noastră, acesta este mai mult decât un concert, e un proiect în care am pus suflet şi am investit timp, pentru a le oferi românilor şansa de a asculta LIVE cele mai cunoscute piese ale îndrăgitului Goran Bregović”, a declarat Călin Zereş, director BTL.

Pret bilete: 30 – 70 lei

Cu o zi inainte, Goran Bregovic va concerta si la Targu Mures la Sala Polivalenta.

Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950 la Sarajevo, în Bosnia, dintr-un tată croat şi o mamă de origine sârbă. Pe când avea doar şaisperezce ani, Bregovic a pus bazele trupei Bijelo Dugme,care avea să devină una dintre cele mai populare formaţii rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum: “Time of the Gypsies”, “Queen Margot”, “Underground” si “Arizona Dream”, special pentru regizorul Emir Kusturica. Creaţiile lui sunt influenţate de muzica traditională ţigănească precum şi de muzica din Balcani. Fiind un compozitor de excepţie a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesaria Evora.

Biletele s-au pus in vanzare incepand cu 11 aprilie, la Iulius Mall.

#Concurs: Punem la bataie 4 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa… la Goran Bregovic!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Update: Nadina Zanoaga si Miruna Aftenie au castigat invitatiile.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This