La Mesteceni | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Restaurante

La Mesteceni

Restaurant / Pensiune

Ca motive să vii aici avem sala de conferințe, piscina, terasa cu restaurantul și terenurile de sport, dacă vrei să ai o zi plină, în care nu doar lenevești la soare, ci faci și un pic de mișcare.

Acestea sunt în special destinate pentru copii, care se distrează de minune acolo, iar părinții se pot relaxa între timp. Este amenajat și un loc de joacă pentru cei mai mici, cu tobogan, leagăn, nisip, unde copiii pot sta liniștiți.

Pentru cei care se cazează la noi avem și diverse sugestii de trasee și îi direcționăm cu drag spre diverse locuri din apropiere.

Avem mini grădina zoologică, unde se poate ajunge cu ușurință pe jos, o herghelie unde mulți care vin pentru echitație se cazează la noi, dar și terenuri de sport puse la dispoziție de Primărie, de care poți beneficia în mod gratuit.

Mai apoi, ieșind din zona comunei, și dacă sunt veniți într-o vizită la Cluj și vor să scape de oraș pot opta pentru cazare aici.

Salicea 86, Ciurila, Cluj
Mon-Fri: h11.00 – h21.00
Sat-Sun: h10.00 – h21.00
0754 041 508 / [email protected]

Site / Facebook

Galerie foto:

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.