Little Hanoi

by | Sep 14, 2020 | Experiences Map

[dsm_typing_effect typing_effect=”Authentic asian cuisine” typing_loop=”off” typing_speed=”120ms” typing_backspeed=”60ms” typing_cursor_color=”#0078c8″ _builder_version=”4.5.1″ header_font=”Montserrat|300|||||||”][/dsm_typing_effect]

Little Hanoi

🚕 Blvd. Nicolae Titulescu 165
📞 0766 598 888

Facebook / Site

Să plecăm în lume sau să lăsăm lumea să vină la noi? În ultimele luni, am resimțit cu toții dorul de ducă din ce în ce mai intens, am fi fugit oriunde și peste tot. Iar norocul și salvarea noastră le-am găsit într-un singur loc: în gust. Cum așa? Permiteți-ne să ne explicăm printr-un exemplu simplu. Din România până în Hanoi, capitala Vietnamului, drumul e lung. Iar dacă noi nu ne putem aventura încolo, ce bine că Binh Minh ne aduce pe mese o adevărată experiență asiatică culinară, dovedind încă o dată că cel mai ieftin mod de a călători este cu ajutorul papilelor gustative. Binh Minh, alături de soțul ei, a pus bazele restaurantul Little Hanoi în țara noastră, mai întâi la Timișoara, iar mai târziu la Cluj, îndeplinindu-și astfel visul de a-i încânta și pe alții cu gusturile tradiționale din bucătăria sud-est asiatică. Și oh, ce încântare!

În bucătăria acestui restaurant, cei mai pricepuți bucătari reproduc în detaliu gusturile asiatice și dau naștere unor preparate extraordinare. Ca și noi probabil, când auziți de Asia vă gândiți la o explozie de gusturi, arome și texturi. La Little Hanoi aveți șansa să testați zeci de preparate care urmăresc în detaliu rețetele tradiționale și vin să vă impresioneze papilele gustative. Toate opțiunile din meniu s-ar putea să vă facă insistent cu ochiul, iar decizia nu va fi deloc ușoară. Cu toate acestea, trebuie neapărat să testați o porție de Phad Thai, unde celebrele paste de orez se împletesc cu legumele, puiul, vita, creveții sau rața. Merită menționate și pachețele de primăvară, pho – supa autentică vietnameză, rața crocantă cu legume pentru arome savuroase, dar ne oprim aici, căci știm că v-am trezit deja toate poftele la viață. Vizitați-i fără rețineri, veți avea parte de o adevărată ieșire din realitatea orașului nostru, o oprire rapidă și delicioasă în Vietnam.

E simplu să te bucuri de cele mai faine experiențe atunci când distanța nu mai contează.
Descarcă FREE NOW, vizitează locațiile recomandate de noi și du vorba mai departe #petestate.

Tags:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This