Concert: Placebo @ Bucuresti

by | Jul 19, 2012 | Articole

Trupa britanica Placebo revine in Romania pentru a concerta pe Stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti pe 6 august 2012.

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ, formata in 1994, se intoarce in Bucuresti pentru un super concert sustinut de Redd’s, berea preferată a femeilor care vor să încerce mereu ceva nou.

In deschidere vor concerta clujenii de la GRIMUS.

Pret/bilet in avans pe www.bilete.ro:
Tribuna : 145 RON
Gazon A : 125 RON
Gazon B : 95 RON

Platforma VIP, Open Bar si Finger Food
300 RON (numar limitat de bilete 200 buc)
400 RON (numar limitat de bilete 200 buc)
500 RON (numar limitat de bilete 200 buc)

Pret/ bilet la locatie in seara evenimentului:
Tribuna : 190 RON
Gazon A : 160 RON
Gazon B : 125 RON

Dupa 15 ani de activitate, sase albume, 11 milioane de albume vandute, succese si despartiri, Brian Molko (chitara / voce), Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe) sunt pregatiti sa se reintoarca pe scena in 2012.
Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost inregistrat intre 1995 și 1996 si a fost urmat de un turneu european alaturi de David Bowie. Se spune ca au primit recunoasterea internationala odata cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes rasunator in Europa, in timp ce trupa se pregatea sa inregistreze urmatorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing, lansat în 1998, include piesa cu acelasi nume pe care a canta David Bowie si single-ul Pure Morning, single care este si astazi considerat unul dintre cele mai populare al trupei.
Dupa doi ani de inregistrari si concerte, Placebo a revenit in 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului Sleeping With Ghosts, în 2003. Pe parcursul anului urmator, a aparut DVD-ul Soulmates Never Die care contine imagini din concertul din Bercy, Paris din turneul Sleeping With Ghosts.
In ianuarie 2009, Placebo a terminat de inregistrat albumul Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds. Noul material a fost primul la care Brian si Stefan au lucrat cu tobosarul Steve Forrest.
Dupa lansarea primului single de pe album, For What It’s Worth, Placebo a ajuns pe locul 1 în European Billboard Chart, unde a ramas pentru doua saptamani, albumul a ocupat acelasi loc în 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative si a ocupat cele mai bune pozitii în topurile muzicale din SUA și Japonia. De la lansarea Battle for the Sun pana in prezent, trupa continuat sa-si promoveze albumele prin concerte in toata lumea.
In decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival ’09, un album live inregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, inregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011.
La inceputul acestui an, dupa anuntul ca se vor intoarce in studio pentru a lucra la cel de-al saptelea material discografic, membrii trupei Placebo au dezvaluit numele catorva dintre cele mai importante festivaluri europene la care vor concerta: Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts și Highfield (Germania).

#Concurs: Impreuna cu Redd’s, berea preferata a femeilor care vor sa incerce mereu ceva nou, punem la bataie 4 invitatii la concertul Placebo. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi pe facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa… la Placebo!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update.
Castigatori: Florin Anghel, Robert Costea, Anca Dumitru si Laura Balc.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This