Poze: B’ESTFEST 2012 – Ziua #3

by | Jul 9, 2012 | Festivaluri

B’ESTFEST 2012 – Ziua #3

Ziua 3 si final de B’ESTFEST, astfel ca programul si line-up nu a fost atat de variat dar pe anumite ore concentrat. Cu o oboseala adunata in doua zile si o canicula de nu puteai sta afara, am hotarat sa ne indreptam catre Tunari dupa apus. Datorita traficului infernal am ajuns putin dupa ce Caro Emerald intrase deja pe scena Ciuc.

Am fi vrut sa prindem Subcarpati, The Mono Jacks sau Les Elephants Bizarres insa in caldura si soarele de ieri am fi avut nevoie de putin curaj…

Caro Emerald a facut un super spectacol si, la fel ca oricare dintre artistii pentru prima data prezenti atat in Romania cat si la B’ESTFEST, s-a bucurat de atmosfera, de primire si a interactionat foarte bine cu publicul. Un public minunat, de altfel, care a cantat si a dansat pe tot parcursul concertului. Cum era de asteptat, piesa ‘A Night Like This’ a starnit zarva in public si a avut parte de un live special.

Intre Caro Emerald si headlinerii serii, Pulp, care ar fi urmat tot pe scena Ciuc, a fost lasata o pauza destul de lunga. Astfel ca am trecut pe la scena Coca Cola pentru Skindred. N-am stat prea mult si ne-am mutat la GrooveOn Stage pentru chillău.
Au urmat PULP  dupa o comunicare interesanta intre ‘scena’ si public prin intermediul unor lasare si intrebari mai mult sau mai putin retorice. Spectacol a fost, publicul in delir, toata lumea a cantat si a iesit un final de saptamana si de festival foarte ok.

Dintre toate serile si concertele, cred ca Selah Sue a avut parte de cel mai numeros public, urmata apoi de Royksopp.

Per total, in cele trei zile de festival, au fost prezenti peste 61.000 de participanti.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This