Poze: ClujLife Awards 02 cu Natif, Lights Out si The MOOod

by | Feb 11, 2012 | Ale noastre

ClujLife Awards 02 s-a incheiat. Multumim pentru sustinere si prezenta!

Am anuntat aseara castigatorii, ii puteti gasi si aici, la Flying Circus Pub. Am dorit sa facem acest anunt in offline, repede, sa nu tragem de timp ca sa ne putem bucura de concerte! Pe scena au urcat: Natif, Lighst Out si The MOOod iar afterparty-ul a fost asigura de Adina & Andi.

Colega noastra, Teo, a facut si o recenzie asupra concertelor:

Așa cum se întâmplă de obicei, lumea s-a mișcat mai greu, concertele au început mai târziu, nu târziu tare dar prima trupă care a spart gheața a fost NatiF pe la 23:05 cu „Dakota”, un cover după Stereophonics. Mai un cover, mai o compoziție de-a lor (băieții chiar vor scoate un demo în curând) și încet, încet lumea s-a mai dezmorțit. Surpriza a fost coverul după Alternosfera, „Ploile nu vin”, cântat în mare parte alături de public, însă partea proastă (că mereu există una) e că n-au cântat „Rolling in the deep”, o piesă destul de cântată de ei prin concerte.

Următorii au fost cei de la Lights Out!, îi știți, trebuie să-i știți, ei au câștigat premiul de popularitate în cadrul concursului Byron Rock Your High School. A fost prima dată când i-am văzut live, și sinceră să fiu, cântă bine, sunt faini, o să ajungă sus, dar după concertul de aseară n-am fost impresionată de ei și nu știu de ce, poate pentru că aveam așteptări prea mari? I-am auzit doar în variante înregistrate, suna bine, în concert…eh, poate am fost eu bruiată prea tare de chitară. Până la urmă tot nu mă las, merg și la al doilea concert să văd cum se prezintă.
Puțin trecut de ora 01:00, și-au făcut apariția pe scenă și băieții de la The MOOoD, cu Marius Moise (voce) având părul mai lung decât la Peninsula, ultima dată când l-am văzut pe o scenă. Un concert The MOOoD înseamnă energie, energie molipsitoare, astfel că și la Cluj am avut parte de voie bună. Printre piesele din setlistul concertului s-au numărat și “Silence please”, “Two times”, sau “Back in the shop”. La bis s-a cântat “Lies”, melodie la care Marius Moise a invitat publicul clujean la un duet. Concertul s-a terminat puțin peste ora 02:00, iar bucureștenilor nu le putem ura decât clasicul “Mai poftiți pe la noi”, iar celorlalte trupe, “La cât mai multe concerte cu sala plină”.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

O alta galerie gasiti si aici.

Nu in ultimul rand multumim partenerilor din acest an: Gimmy, Outwear, Uman si YouDeal.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This