Poze: DJ Krush @ Boiler Club

by | Apr 11, 2012 | Party

DJ Krush / Dubase / Nemo / Limun / Sauce

Am înțeles luni noapte că n-ai nevoie de-o diplomă la Litere ca să înțelegi un asiatic. Nici kanji, hiragana sau katakana nu te-ajută prea tare, pentru că at Day’s End, când mixează Krush în Boiler, muzica-i limbaj universal.
Am auzit mai bine de două ore un set genial, un set nu de auzit cu urechea…de auzit cu tot corpul, dacă mă-nțelegi. E incredibil ce se întâmplă când urcă DJ Krush pe-o scenă și ce senzații e capabil să producă. Pentru că e în tur aniversar și pentru că mai toate creațiile lui sunt cunoscute și apreciate de publicul clujean, după 20 de ani de activitate în arta mixing-ului, după două decenii de succes mondial, DJ Krush a ales să staționeze și la Cluj.
Am văzut un public pe măsura DJ-ului, am văzut o gașcă de 300 de oameni într-o sincronizare ideală, un crowd tânăr, amețitor, neobosit.
În noaptea de luni n-a fost un party în Boiler, a fost un ”party-fenomen”. Când sute de oameni cer un bis, înseamnă că bisul ăla o să te țină cu mâinilie în aer. Înseamnă că artistul de la mixer a simțit pulsul mulțimii la fel de intens cum mulțimea a simțit ritmurile Țării Soarelui Răsare până la ultimul decibel.

Nekta

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This