Poze: Peninsula 2012 – ziua #1

Home $ Festivaluri $ Poze: Peninsula 2012 – ziua #1

by | Aug 24, 2012 | Festivaluri

17.000 de persoane la Peninsula 2012, in prima zi. Cifra reprezinta un record de participanti pentru prima zi de festival!

Prima zi, pentru noi, a inceput de la ora 19.00, de la primele sunete de trompeta si voie buna venite de la Zdob & Zdub, pe scena mare. Ne era dor de ei dar mai ales de festival asa ca n-am stat prea mult la concert, am facut cateva ture sa descoperim zona, scenele si care-i oferta din acest an.

Am trecut mai apoi pe la Kiss Terace, unde De la Funk & Toth Kati tocmai urcau pe scena. Ne-am mutat apoi la scena mare pentru Republic, de care n-am mai auzit pana acum. Dupa publicul maghiar numeros si zambetele lor, faptul ca stiau toate versurile iar concertul a fost o bucurie pentru multi de acolo, zicem ca a fost un moment asteptat de multi.

Cu programul in mana am ratat Byron insa dupa o intarziere de 20 de minute au urcat pe scena mare cei de la The Straits, o buna parte din fostii membri Dire Straits. Nu sunt eu fan insa “mosii” aia au facut o treaba foarte buna!

La Kiss Terace s-a schimbat total ritmul, Oliviu & Deysa avand sarcina de a pregati publicul pentru Sister Bliss (Faithless). Copii au potential, sa vedem si ce drum vor parcurge.  Pentru Sister Bliss n-am stat, am vazut-o in octombrie 2011. In schimb, am fost pe la Booha Academy unde party-ul era in toi. Dubase in prim plan si un cort plin de voie buna.

Nu stiu ce s-a intamplat la Freedom Arena, daca era sau nu program dar pe la 01.00 nu era nimic. A fost sau nu program, nu stim… Cel din revista oricum era gresit, cel de pe site spunea altceva, programul de la Ciuc a fost mutat la Kiss s.a.m.d.

Prima zi a iesit mai lejer, a fost de acomodare, insa tare dor ne-a fost de acest festival. Voua?

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Azi ne asteapta, printre altii, Vita de vie, Tinie Tempah, Gojira, Suie Paparude si Emalkay.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!