Poze: Travka @ Flying Circus Pub

by | Nov 19, 2011 | Articole

Și-“am simțit Praga” aseară în Flying Circus Pub împreună cu cei de la Travka. Cum a trecut de ora 23:00, cum fanii au început să sosească și să se înarmeze cu bere și bună dispoziție pentru ceea ce avea să urmeze.

În deschidere au cântat băieții de la Band for Rent din Cluj-Napoca, care, în ciuda tradiției trupelor de a amana ora de începere a concertului, au urcat pe scenă la ora stabilită. Cât despre moldovenii de la Travka, numai de bine. Au reușit să nu întârzie prea mult, astfel că pe la 23:58 erau deja pe scenă și cântau “Zâmbetul tău”.

Concertul a avut parte de un public numeros, dornic de show și zbenguială. George Gâdei (voce) a ținut în mod special să salute studenții din Moldova, aflați în număr destul de mare la concertul trupei din Focșani.
Printre melodiile din setlist s-au numărat și “Ceva mi s-a rupt”, “Apartamentul 77”, “Partea finala” dar și “Zgârba”, “Corabia nebunilor” și “Urban violent” care au făcut deliciul publicului. Bineînțeles, n-au putut lipsi melodii precum “Vreau să simt Praga”, “Fetele-n lună” sau “Intr-un fel”. Ca piesă de final, băieții au ales să cânte “Ochiul cere lumină”.
Deși au avut 2 concerte în mai puțin de o lună în Cluj-Napoca, moldovenii “ierbușoară” (pentru că asta înseamnă Travka în rusă), au reușit să strângă un public destul de numeros. Noi nu putem decât să le mulțumim și să le spunem clasicul “mai poftiți pe la noi”.

Teodora Căbuț

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

O alta galerie foto gasiti aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This