Poze: ZOB @ Flying Circus Pub

by | Nov 12, 2011 | Articole

Zob & Bloodprint au concertat in Flying Circus Pub

Clujul și-a primit aseară porția de punk. Programat într-o zi parcă predestinată, 11.11.11, concertul ZOB a strâns laolaltă în Flying Circus numeroși fani ai formației care de mai bine de 18 ani e pe piața muzicală românescă.

În deschiderea concertului Zob au cântat cei de la Blood Print, o formație de rock alternativ din Cluj-Napoca, care prin melodiile lor au încălzit publicul pentru ceea ce avea să urmeze. Blood Print au urcat pe scenă cu o tradițională întârziere de o oră, însă in ciuda acestui fapt, au debutat în forță cu un cover după “Smoke on the Water” semnat Deep Purple. Un setlist cu melodii drăguțe, toate șansele ca această formație să ajungă undeva sus într-un viitor apropiat.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Veteranii de la Zob s-au lăsat așteptați, astfel au urcat pe scena din Flying Circus Pub la 00:40 însă au pus repede publicul în priză cu prima melodie “Ghici cine s-a întors”. Îmbrăcați la patru ace, băieții n-au dezamăgit, prestația lor muzicală fiind la înălține, însă nici publicul nu s-a lăsat mai prejos dând dovadă de o energie de invidiat.
În setlistul concertului s-au regăsit piese precum “Prietena mea”, “Beau”, “Printre nori” sau “Cântec de dragoste”, melodie la care vocile fanilor au acoperit muzica. O surpriză plăcută a serii a fost coverul “What a wonderful world” al lui Louis Armstrong, adaptat bineînțeles pentru punk-ul băieților.
Ca la orice concert Zob, fanii au fost la înălțime, la fel și comunicarea dintre acestia și trupă, astfel că pe scenă au fost invitați 3 băieți din public. Ba mai mult, la Cluj s-a făcut aseară crowd surfing iar asta spune tot despre atmosferă.
Un concert bun, condimentat cu energie și stropit cu bună dispoziție, astea sunt cuvintele ce ar putea defini desfășurarea de forțe de aseară din Flying Circus Pub. Mulțumim băieților că ne-au vizitat și îi mai așteptăm în Cluj.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Foto: Adina Popescu / Alexandru lazar
Text: Teodora Căbuț

Alte poze gasiti aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This