fbpx

Regulament campanie “Fata & Băiatul cu Distracția”

Fata & Baiatul cu Distractia” este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Prin această campanie căutăm doi ambasadori #clujlife, o fată și un băiat, cu o viață socială activă, sociabili și cu prezență în social media, care vor ieși 3 weekend-uri la rând pe cheltuiala noastră, iar apoi își vor povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com

Perioada de desfășurare:
Înscrieri: 6 – 19 Noiembrie
Anunțarea finaliștilor și votarea acestora: 20 – 26 Noiembrie
Anunțarea câștigătorilor: 27 Noiembrie
Jurnal de weekend: 1+2 Dec / 9+10 Dec / 15+16 Dec

Premii:
– 300€ cash (atât Fata cât și Băiatul vor primi câte 50€ pentru fiecare weekend)
– vouchere Clever Taxi
– 100€ cash la finalul campaniei pentru cea / cel al cărui cod de voucher #clevertaxi a fost cel mai folosit în perioada 1 – 16 Dec.

Condiții de validitate:
– Vârsta minimă: 20 ani
– Câștigătorii #fatacudistractia și #baiatulcudistractia se vor angaja să-și petreacă weekend-urile 1+2 Dec / 9+10 Dec / 15+16 Dec în Cluj-Napoca, ieșind în fiecare weekend, fiind subiectul unui jurnal tip blog, printr-o serie de articole publicate pe site-ul clujlife.com

Mecanism
Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să trimită un email către [email protected] cu o scurtă prezentare a lor și un articol “jurnal de weekend” în care povestesc ultima lor ieșire.
În urma înscrierilor, juriul va alege 5 – 10 băieți finaliști și 5 – 10 fete finaliste ce vor participa la un concurs de popularitate în perioada 20 – 26 Noiembrie.

Punctajul concursului de popularitate va fi calculat astfel: 40% – nr. de like-uri pe articol / 60% – nr. de prieteni care au folosit codul unic de voucher Clever Taxi. Fiecare concurent finalist va avea un cod unic ce va putea fi folosit în aplicația Clever Taxi și va oferi prima cursă gratuită (cu plata în aplicație, în limita a 20 RON).

În urma concursului de popularitate vom alege Fata & Băiatul cu Distracția.

Juriu
Gabriel Aldea – owner clujlife
Ecaterina Trinca – storyteller clujlife
Ivona Babarelu – Marketing Specialist Clever Taxi
Bianca Iulia – “Fata cu Distracția 2014”

Votarea la concursul de popularitate va fi oprită pe 26 Noiembrie.

Acordarea premiilor
– premiile vor fi oferite în perioada 1 – 15 Decembrie
– participanții care nu sunt valizi sau au pierdut calitatea de câștigători, nu pot solicita prin niciun mijloc atribuirea premiilor

#fatacudistractia #baiatulcudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Organizator: SC WEBDOIZERO SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 6-8, Bl. V, Sc. A, Et. 4, Ap. 19, judeţul Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/3151/2011, având codul fiscal 29486660, reprezentată de Aldea Gabriel

Acest regulament este intocmit de WEBDOIRZERO SRL si va fi adus la cunostinta publicului conform legislatiei in vigoare in Romania, fiind diponibil, in mod gratuit pe toata durata campaniei incepand cu data de 6.11.2017 la sediul organizatorului conf. programului de lucru.
Organizatorul are dreptul de a modifica modul de derularea a campaniei, sau de a prelungi perioada de desfasurare a campaniei , prin modificarea si completarea prezentului regulament oficial , fara ca participantii sa ceara despagubiri.