Regulament campanie “FREE NOW x CLUJLIFE EXPERIENCES MAP”

Acest regulament este întocmit de WEBDOIZERO SRL și va fi adus la cunoștință publicului conform legislației în vigoare în România, fiind disponibil, în mod gratuit pe toată durata campaniei începând cu data de 3 februarie 2020 la sediul organizatorului conf. programului de lucru.

Organizatorul campaniei: SC WEBDOIZERO SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 6-8, Bl. V, Sc. A, Et. 4, Ap. 19, judeţul Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/3151/2011, având codul fiscal 29486660, și contul nr. RO35INGB0000999902799895 la ING Bank NV sucursala Cluj-Napoca (email: [email protected]; tel: +40748188859) reprezentată de Aldea Gabriel in calitate de Administrator.

FREE NOW x CLUJLIFE EXPERIENCES MAP” este o campanie organizata de CLUJLIFE în colaborare cu FREE NOW România.
Prezența campanie se desfășoară în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 99/2000.
Participarea la Campanie implică acceptarea și însușirea de către Participanți a prevederilor prezentului regulament oficial autentificat de notar public (denumit în continuare „Regulamentul”). Orice modificare se va face prin act adițional la prezentul Regulament care va fi autentificat de către un notar public.

Experiences Map este o inițiativă FREE NOW x CLUJLIFE ce are drept scop crearea unei conexiuni mai rapide între clujeni și cele mai cool locuri / experiențe din oraș. E simplu să ieși din casă atunci când distanța nu mai contează. Plimbă-te cu FREE NOW și vizitează recomandările noastre, ca să poți și tu să duci vorba mai departe #petestate.

Art.​ ​1​ ​DURATA​ ​ȘI​ ​LOCUL​ ​DESFĂȘURĂRII​ ​CAMPANIEI
Campania se desfășoară în Cluj-Napoca, începând cu 3 februarie, timp de 12 luni, și cuprinde 6 ediții. Perioada primei ediții: 3 feb – 1 aprilie 2020.
Campania poate fi prelungită sau suspendată de către Organizator prin Act Adițional la prezentul Regulament. În cazul în care Organizatorul va suspenda / prelungi Campania, un anunț va fi publicat pe site-ul clujlife.com. Nicio parte interesată nu poate avea temei legal pentru a cere continuarea Campaniei sau de a solicita despăgubiri de orice fel în cazul modificării duratei sau suspendării Campaniei.

Art.​ ​2​ ​DREPTUL​ ​DE​ ​A​ ​PARTICIPA
Nu pot participa persoanele fizice cu o varsta mai mica de 18 ani la data începerii campaniei.

Art. 3 MECANISMUL de desfășurare al campaniei și premiile oferite
Fii primul care se lasă pe mâna recomandărilor noastre, postează pe profilul tău de Instagram sau Facebook dovada vizitei tale în minim 6 locuri din lista “Experiences Map”, cu tag la @clujlife si @freenow.ro, și câștigi automat un voucher FREE NOW în valoare de 50 RON și un premiu special oferit de unul dintre locurile recomandate, la alegere.

– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către Alandala constă în 5 invitații la oricare party alandala în anul 2020.
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către Let’s Coffee constă într-un abonament de 10 cafele, pe care le puteți savura în orice moment al zilei.
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către Visuin constă într-un whiskey/rum/gin experience pentru 2 persoane.
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către DOT constă într-un brunch pentru două persoane (food + drinks).
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către cut&crust constă într-o cină pentru două persoane (pizza + drinks).
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către Tortelli constă într-o cină pentru două persoane (pasta + wine).
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către Natuu constă într-un voucher de 100 RON pe care îl puteți folosi în restaurant.
– Premiul ClujLife Experiences Map oferit de către Salute Per Aqua constă într-un abonament Total Escape Full 1 lună (400RON).

În caz contrar nu vei fi eligibil(ă) pentru extragerea finală.

Art. 5 Acordarea premiilor
– câștigătorul voucherului FREE NOW în valoare de 50 RON + premiul oferit de una dintre locațiile recomandate (la alegere) va fi contactat în momentul în care echipa organizatorică sesizează parcurgerea completă a pașilor impuși de campanie, premiul urmând a fi acordat în decurs de 7 zile de la data acestei sesizări;
– premiul urmează a fi oferit persoanei câștigătoare începând cu data de 15 mar a.c.;
– participanții care nu sunt valizi sau au pierdut calitatea de câștigători, nu pot solicita prin nici un mijloc atribuirea premiilor;

Art. 6 Prelucrarea și stocarea datelor personale
Prin înscrierea la această campanie, participanţii declară expres că sunt de acord cu regulamentul. Tuturor participanţilor la campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către WEBDOIZERO SRL în conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001. Scopurile constituirii bazei de date sunt: verificarea identităţii și comunicarea prin email pentru stabilirea detaliilor privind intrarea in posesie a premiului castigat.