Regulament campanie “Jurnal de festivalier”

Jurnal de festivalier” este o campanie online organizată de clujlife.com în parteneriat cu Clever Taxi, ce se desfățoară în perioada 21 mai – 10 august 2018.

Știi ce ar fi fain să ți se întâmple vara asta? Să-ți pice din cer intrări la cele mai tari festivaluri din Cluj, bani de cheltuială și chiar culmea ar fi să-ți asigure cineva și transportul! Dar n-ai tu norocul acesta, așa-i? Vezi tu, partea faină e că nici nu ai nevoie de prea multă baftă în cazul acesta, ci doar de puțin curaj să-ți povestești ultima experiență de festival, o gașcă mare de ”fani” care să te susțină (și prietenii de pe Facebook a părinților se pun, da) și energie să dansezi până-n zori, iar apoi să spui tuturor cum a fost. Nu-ți pică nimic din cer, dar avem noi un concurs cool, check it out.

Perioada de desfășurare:
Înscrieri: 21 mai – 3 iunie
Anunțarea finaliștilor și votarea acestora: 4 – 17 iunie
Anunțarea câștigătorului: 20 iunie
Jurnal de festivalier: 21 iunie – 1 iulie, 5 – 8 iulie, 18 – 23 iulie, 2 – 5 august

Premiu în valoare de ~1000€, compus din:
– 2 abonamente la concertele Jazz in the park
– 2 abonamente (Premium Pass) la Electric Castle
– 2 abonamente la Untold
– 350€ cash (bani de cheltuială la cele 4 festivaluri)
– vouchere Clever Taxi

Condiții de validitate:
– Vârsta minimă: 20 ani
– Persoana câștigătoare se va angaja să-și petreacă zilele din perioadele 21 iunie – 1 iulie, 5 – 8 iulie, 18 – 23 iulie si 2 – 5 august a.c. în Cluj-Napoca, participând la festivalurile Jazz in the park, Street Food Festival, Electric Castle si Untold, fiind subiectul unui jurnal tip blog, printr-o serie de articole publicate pe site-ul clujlife.com

Mecanism
Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să trimită un email către contact@clujlife.com cu o scurtă prezentare a lor și un articol “Jurnal de festivalier”, în care povestesc ultima lor experiență la un festival la care au participat în ultimul an (atât în România, cât și în alte țări). În urma înscrierilor, echipa #clujlife va alege 10 – 15 finaliști, iar articolele acestora vor fi publicate pe site, astfel participând la un concurs de popularitate în perioada 4 – 17 iunie.
Punctajul concursului de popularitate va fi calculat astfel: 30% – nr. de like-uri pe articol / 70% – nr. de prieteni care au folosit codul unic de voucher Clever Taxi. Numărul de like-uri la articol vor fi luate în considerare doar atunci când sunt folosite minim 5 vouchere.
Fiecare concurent finalist va avea un cod unic ce va putea fi folosit în aplicația Clever Taxi și va oferi prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul.

Votarea la concursul de popularitate va fi oprită pe 17 iunie.
Vom alege câștigătorul în funcție de punctajul cel mai mare. În cazul în care prima persoană aleasă nu poate participa la toate cele 4 festivaluri, vom trece la următorul clasat.

Acordarea premiilor
– premiile vor fi oferite în perioada 21 iunie – 2 august
– participanții care nu sunt valizi sau au pierdut calitatea de câștigători, nu pot solicita prin niciun mijloc atribuirea premiilor

#jurnaldefestivalier #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Organizator: SC WEBDOIZERO SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 6-8, Bl. V, Sc. A, Et. 4, Ap. 19, judeţul Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/3151/2011, având codul fiscal 29486660, reprezentată de Aldea Gabriel

Acest regulament este intocmit de WEBDOIRZERO SRL si va fi adus la cunostinta publicului conform legislatiei in vigoare in Romania, fiind diponibil, in mod gratuit pe toata durata campaniei incepand cu data de 21.05.2018 la sediul organizatorului conf. programului de lucru.

Organizatorul are dreptul de a modifica modul de derularea a campaniei, sau de a prelungi perioada de desfasurare a campaniei, prin modificarea si completarea prezentului regulament oficial , fara ca participantii sa ceara despagubiri.