Spaţiu Café-Pub

by | Apr 4, 2013 | Recomandări

ClujLife nu inseamna doar evenimente. Noi mai iesim si ziua, la cafele si povesti sau planuri pentru nopti lungi si incercam sa descoperim cat mai multe localuri din Cluj.

Recent am descoperit Spaţiu Café-Pub, un local primitor si cozy din Hasdeu. Si cand spunem Hasdeu, nu ne referim la str. Piezişă, ci chiar la Strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, mai exact la numerele 7-9.

Cu ce se deosebeste Spatiu de oricare alta cafenea? Si noi ne-am intrebat, pentru ca este greu sa te remarci pe piata asta… insa sunt anumite detalii pe care le poti observa usor. Ei spun ca au oxigen, noi am descoperit mai multe 🙂

Spaţiu Café-Pub s-a deschis in toamna anului trecut si s-a facut remarcat usor prin evenimentele facute pana acum, ofertele faine din timpul saptamanii si calitatea oferita in meniu, pe langa preturile mici.

Am servit o cafea (doar 3,5 lei) si am aruncat o privire prin meniu, ca tot vorbeam de preturi. Prima idee: aici chiar poti sa vii sa-ti faci incalzirea, poate chiar sa bei bine! Drinkuri la 8,5 lei, whiskey sau rom la 8 sau 10 lei, cocktailuri la 15 lei iar de shoturi nu mai zic. Diferenta nu se bazeaza doar pe preturi ci si pe calitatea bauturilor dar si gramajul folosit in drinkuri si cocktailuri. Daca unii pun (teoretic) 40ml alcool, aici se pun 50ml si chiar simti ca bei ceva!

In perioada asta au si o oferta faina pana in ora 16.00, sub titlul de “Meniul Zilei”. Am remarcat in mic dejunul frantuzesc cafeaua servita alaturi de un fresh si un croissant doar la 8 lei. Cafea + apa plata / minerala la 5 lei? Am si intrebat daca este pahar de apa sau chiar o sticla de 0,5l. Si da, apa este la sticla! La asa o oferta ai spune ca fac ei cinste…
Pentru mai tarziu, la pranzul traditional nemtesc poti lua Tuborg la metru (8 halbe) la pretul de 24,5 lei. De ar veni vara mai repede, sa apara si terasa, ca doar acolo am sta 🙂

Stand la povesti am aflat ca ziua vin mai mult fetele, mai ales cele de la UMF, iar seara baieti pusi pe fapte sau grupuri cu voie buna.
Te si poti juca diverse jocuri de tip board games sau chiar pe Play Station 3.

In Spatiu se organizeaza seri de karaoke in weekend sau concerte acustice in timpul saptamanii. Nu este doar un local pentru studentii din complexul Hasdeu, merita sa mergi pana acolo de oriunde ai sta.

Ii gasiti si pe facebook sau puteti face rezervari la 0742 899 109 / 0743 680 126.
Daca nu ati fost inca si sunteti in cautare de locuri noi, recomandarea noastra este sa mergeti la o cafea si la o seara de karaoke!
Daca ati fost, ne puteti impartasi feedback-ul vostru 🙂

Cateva poze:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Tags: spatiu

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This