Termeni și condiții

Disclaimer
Toate drepturile asupra site-ului clujlife.com aparţin WEBDOIZERO SRL
Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau fotografiilor din orice secţiune a site-ului clujlife.com este posibilă numai cu acordul scris al WEBDOIZERO SRL.

Siteul clujlife.com este un serviciu gratuit furnizat ca atare de către WEBDOIZERO SRL, cu sprijinul colaboratorilor și partenerilor săi.

clujlife.com este un site în limbile română și engleză — canal interactiv de media — creat, dezvoltat și operat de WEBDOIZERO SRL, căruia i se aplică următorii Termeni de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, produsele digitale, evenimentele, recomandările și concursurile publicate în toate paginile siteului.

clujlife.com nu va fi considerat responsabil pentru orice încalcare a acestor Termeni de Utilizare. Daca nu sunteți de acord cu conținutul prezentului document vă rugăm să nu vă autentificați și să nu utilizați serviciile, oricare ar fi acestea. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniți pe acest site să verificați dacă Termenii de utilizare au fost modificați. Utilizarea în continuare a siteului implică acceptarea de catre dumneavoastră a acestor Termeni de Utilizare.

Accesul dumneavoastră la acest site desemnează acordul cu termenii de utilizare prezentați in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul clujlife.com, inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, evenimentele, etc sunt prin prezenta strict interzise.

Utilizatorul este in mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. clujlife.com nu garanteaza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori.
clujlife.com isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti Termeni de Utilizare cu Termeni Aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni li se aplica. Prin prezenta sunteti de acord ca acesti Temeni Aditionali fac parte din Termenii generali de Utilizare si se supun acelorasi reguli.

Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea newsletterelor au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.

clujlife.com ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia datelor şi a informaţiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.

clujlife.com nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia.

clujlife.com foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.

clujlife.com stochează şi utilizează adresele IP pentru administrarea site-ului, colectarea de informaţii, urmărirea mişcările utilizatorilor şi în scopuri statistice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale ale utilizatorilor.