Newslettere românești recomandate de echipa #clujlife

Newsletter pe legale

Ana-Maria Udriste și Bogdan Ciacli traduc "legaleza" pentru tine.  Afli despre chestii juridice și informații din tehnologie, săptămânal. Te poate ajuta dacă lucrezi în marketing, comunicare și social media.

1

Concentrat

Concentrat este esența DoR într-un newsletter matinal. Afli ce-ar trebui să știi despre ieri ca să nu ieși în lume stingher, primești recomandări neașteptate, pe care să vrei să le împărtășești, descoperi povești despre oameni ca tine sau ca cei pe care (încă) nu-i înțelegi.

2

Monday Memo

Mona Dîrțu face altfel de jurnalism și trimite un distilat de informație, bine scris și documentat.  Îl vei găsi în Inbox în fiecare luni dimineață.

3

PressOne

Revista Presei ajunge la fix, în fiecare dimineață de luni până vineri. Cele mai importante știri dar și cele mai interesante link-uri din presa națională și internațională.

4

Misreport

Misreport este primul newsletter din România cu știri despre știrile false. Este trimis săptămânal și realizat de Codruța Simina (jurnalistă) și Rubrika (primul analizator automat de știri din România).

5

EuroNewsletter

Un proiect Transilvania Reporter & PressHub. Scris de Bogdan Stanciu, prezintă o sinteză săptămânală a celor mai relevante știri din actualitatea europeană, scrisă relaxat și ferită, pe cât posibil, de limbajul de lemn.

6

Cronica

Cronica.ro a pornit ca un hobby pentru Orlando Nicoară, cu intenția de a sinteza cele mai importante știri. Între timp s-au dezvoltat cronici pe diferite domenii și au apărut curatori noi, astfel că ai de unde alege cu ce să-ți începi ziua în fiecare dimineață.

7

Suplimentu' Creativ

Suplimentu’ Creativ este scris de Mirela Petre, jurnalist. Newsletterul vine cu recomandări culturale, o miercuri da, o miercuri nu. Cărți, teatru, expoziții, filme, documentare, pictură, fotografie, muzică, ilustrație, podcasturi, articole, videoclipuri, rețete, reclame și tot așa. Șase subiecte mari, plus niște bonusuri. Online și offline, local și internațional.

8

Povești din Sport

Povești din Sport ajută la o comunicare mai directă cu alți iubitori de sport, un loc unde se fac schimb de idei și lecturi.  Este locul unde Andreea Giuclea scrie poveștile sportivilor care visează să ajungă la Olimpiadă, dar și ale celor care muncesc departe de reflectoare, pe arene goale, în sporturi mai puțin vizibile.

9

NO.MAD Newsroom

Pentru freelanceri şi antreprenori cu cap şi nevoie de pauză.  Primești în fiecare vineri o porție bună de inspirație, noutăți din freelancing și antreprenoriat, recomandări de evenimente, cărți și vești bune!

10

Apropo...

Săptămânal trimitem un newsletter cu ultimele articole pe care le-am publicat pe clujlife.com.  Dacă preferi, ne poți urmări așa.  Te poți abona sau dezabona oricând. No pressure.