Poze si filme de la DELAHOYA 2008

Home $ Festivaluri $ Poze si filme de la DELAHOYA 2008

by | Jun 1, 2008 | Festivaluri, Party

40.000 de Watti, 1000 de persoane, ploaie si muzica electronica.

Open Air Day, eventul principal din cadrul festivalului de muzica electronica DELAHOYA 2008, a avut loc ieri, incepand cu ora 18:00 si cu participarea a peste 1000 de persoane, 500 dintre ei venind pana la ora 24, tinand pana spre dimineata. “Clubberii de aer liber” nu s-a grabit la eveniment, la ora 21 fiind in jurul a 50 de persoane pe platoul de est al aeroportului international Cluj Napoca. Pana la ora 24 numarul de persoane a depasit 500 iar petrecerea era in toi.
Horace Dan D, dj si organizator al evenimentului, a electrizat publicul si a fost foarte apreciat chiar si renumitul dj Andy Lee. A incheiat mixand Chemical Brothers – Hey Boy, Hey Girl, acesta fiind primul punct culminant al serii.
Dupa Horatiu a urmat Andy Lee, fiind foarte in priza si nerabdator, dj german ce are o activitate inca din 1992. Pe langa muzica pe care a pus-o si stilul diferit pe care l-a aratat, a interactionat cu publicul fapt care a contat foarte mult din tipetele auzite din fata scenei si felul in care s-au distrat cei prezenti. Apogeul a fost momentul in care s-au auzit beeturile de inceput pentru Faithless – Insomnia, mix ce a innebunit toata lumea.
Alaturi de lumini au concurat si fulgerele din departare care au prezis ceea ce a urmat mai tarziu, chiar in timpul actului oferit de Andy Lee, insa stropii de ploaie nu a speriat pe nimeni, acestia dand mai mult farmec eventului. Cu toate ca ploaia incepuse la intrare doritorii isi plateau biletul si erau nerabdatori sa ajunga in fata scenei.
Petrecerea a tinut pana dimineata chiar daca in jurul orei 3 unii dintre cei prezenti au schimbat locatia, mutandu-se in cluburi.
Au fost reprezentanti si ai altor judete veniti special pentru acest eveniment insa putini suparati pentru faptul ca parada DELAHOYA a fost anulata.
Incidente nu au fost semnalate iar paza a fost oferita de firme de securitate alaturi de jandarmi si polistiti. Trei persoane au incercat sa sara gardul si sa evite platirea biletului de intrare insa nu au reusit, paza facandu-si treaba.
Reamintim o parte din line up: Markantonio (Italia), Simon Baker (Anglia), Philipp Straub (Austria), Andy Lee (Germania), Julian, Junkie & Hawky (Ungaria).
Bugetul evenimentului a fost de 30.000 euro.

Mai jos va invitam sa urmariti doua filmulete iar aici puteti urmari o ampla galerie de imagini.


[MEDIA=68]
[MEDIA=67]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!