Parerea voastra

Home $ Ale noastre $ Parerea voastra

by | Jun 9, 2008 | Ale noastre

A cititorilor, respectiv a castigatorilor la concursul de saptamana trecuta.
Saptamana trecuta am lansat concurs unde am anuntat ca oferim cate 3 invitatii pentru vineri si sambata in clubul Midi. Participarea a fost mai mare decat in prima saptamana de concurs asa ca am decis sa oferim cate 5 invitatii pentru fiecare seara.
Ia-ta ce au zis cativa din castigatori referitor la petrecerile care au fost:

Bogdan Cojocaru:
In primul rand merci de invitatie si in al doilea rand a fost super tare la SCI & Nick Curly, atmosfera ok , bauturile ok 😀 , muzica foarte tare si distractie multa.

Alinea Cristea
Am fost vineri la M.A.N.D.Y si a fost super tare.Cand am plecat acasa imi parea rau ca trebuie sa plec si nu mai pot ramane sa savurez muzica….asa ca..s-a meritat sa merg:D

Zoltan Fazekas
A fost un experiment reusit, cred ca a prins bine la nivel de public. Pacat ca doar Patrick a avut afise. Au fost cateva persoane intr-o stare de superebrietate, sigur deloc agresive, dar putin deranjante.

Raileanu Dan
era chiar culmea sa nu onorez invitatia :X … a fost o seara de neuitat … super tare … atmosfera super placuta !!!! pe scurt … A FOST BETON !!!!! tineti`o tot asha !!!!!!!! :X:X:X:X:X

De asemeni un feedback gasiti la Zoltan.

Nu uitati ca in aceasta saptamana avem un nou concurs pentru Jimmy Van M.
Daca mai sunt alti cititori care au fost prezenti la petrecerile de vineri sau sambata nu ezitati sa va exprimati parerea printr-un comentariu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!