Poze: Balul Balurilor cu Lutricia McNeal @ Obsession

Home $ Articole $ Poze: Balul Balurilor cu Lutricia McNeal @ Obsession

by | Dec 12, 2008 | Articole

Celebra solista R&B Lutricia McNeal a fost invitata speciala la Balul Balurilor, eveniment organizat de Studcard si sustinut in Obsession, the club.

Evenimentul a inceput dupa miezul noptii cu prezentarea concurentelor la miss si s-a continuat cu o scurta prezentare de moda. Concurentele se vor lupta pentru titlul de Miss Boboc Cluj 2008, sambata 13 decembrie de la ora 19. La spectacolul de Miss Boboc va lua parte si Alex care va sustine un concert pe scena de la Iulius Mall, locatia acestui eveniment.

Dupa prezentarea de moda oferita de cele 8 concurente publicul s-a pus pe cantat si dansat alaturi de Giulia care a “incalzit atmosfera” pentru Lutricia McNeal, prezenta pentru prima oara in Romania.
Artista internationala s-a aratat foarte incantata de public si de cum a decurs concertul, a interactionat cu publicul si a folosit un “slang” specific. Lutricia a declarat ca este fericita intreband si publicul, la sfarsitul catorva dintre melodii, daca manifesta acelasi sentiment.

Artista a cantat piese celebre ca “Ain’t That Just The Way”, “Perfect love” sau “Stranded”. Cei prezenti au cantat si au dansat alaturi de ea, manifestand o bucurie mare.

Dupa concert petrecerea s-a reluat si a continuat pana dimineata.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!