Mall

Evenimentele saptamanii 16-22 februarie la Iulius Mall

Dupa ce saptamana trecuta, la Iulius Mall, s-a alergat pentru Maratonul Dragostei si sarbatoarea de Valentine’s Day s-a incheiat cu un concert Bere Gratis unde Catalin Dezbracatu’ a fost gazda evenimentului, saptamana aceasta vom avea parte de:

Serbarile Zapezii, editia a VIII-a, Baisoara 21-22 februarie
Iulius Mall merge la Serbarile Zapezii cu premii! Festivalul National Serbarile Zapezii a ajuns la cea de-a VIII editie si este organizat, ca in fiecare an, in statiunea Baisoara de Palatul Copiilor Cluj. Anul acesta Iulius Mall premiaza castigatorii probelor de concurs.

Dragobete la IuliusMall!
Luna iubirii nu s-a terminat si mai avem de sarbatorit Dragobetele – sarbatoarea romaneasca a iubirii. Evenimentul organizat de Cenaclul Filarmonica in colaborare cu Iulius Mall aduce in data de 22 februarie, nume cunoscute din muzica folk intr-un spectacol de muzica deosebit. La ora 18.00, la intrarea principala indragostitii au parte de o sarbatoare romaneasca a iubirii.

Atelier de creatie pentru copii 21 februarie
Atelierul de creatie oferit de catre Asociatia The Little People/Gradinita Paradisul Prichindeilor este o ocazie inedita pentru cei mici de a se distra in primul rand dar si de a-si dezvolta calitatile artistice. Copiii plictisiti care au bunici fara rabdare si bone fara inspiratie sunt asteptati in zona Foodcourt in 21 februarie la ora 17.00.

Povesti la Carturesti
Vineri, 20 februarie, la Libraria Carturesti copiii sunt chemati la povesti. Orice copil ce pofteste povesti este asteptat sa vina sa se bucure de un meniu complet de copilarie savuroasa.
Incepand cu ora 18.00 copiii sunt asteptati sa paseasca pe taramul magic al povestilor.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

Cluj-Napoca International Space Apps Challenge 2018

20 October, 9:00 am - 21 October, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC