Cluburi

Lectii de zbor la Irish & Music Pub

Uzina Duzina anunta “Lectii de zbor” @ Irish & Music Pub – 20 martie 2009

Instructorii vor fi: Electroclown si Tony03IR

Visuals: Embrion

Pret intrare: 10 RON

ClujLife - Te scoate din casă

2 comments

In ajunul echinoctiului de primavara va invitam la prima lectie de zbor organizata de uzinaduzina. Cei trei instructori: Electroclown, Tonoy031R si Embrion va vor face sa va parasiti cuibul pentru o seara de experiente noi.

Electroclown s-a lansat din 2003 in vazduhurile muzicale explorate doar de Traian Vuia inaintea lui: de la muzica tiganeasca traditionala la jazz, funk, trip hop, hip hop, dnb idm si noise, a bagat de toate. Are proiecte impreuna cu Shtuki (flaut), Iordache (saxofon), Jaheyo (scratch), Mioritza Soundsystem (masina percutionista si clape). Din pacate operele Maestrului Vuia nu ne-au ramas spre comparatie, dar banuim ca Electroclown ar fi mai indraznet.

In primele lectii de zbor Electroclown se avanta inspre subsolurile dubstepului impreuna cu Tony031R, reprezintatantul cel mai promitator al dubstepului romanesc. Tony031R ne plimba cu balonul, fluctuand intre dubstep, garage, 2-step si grime, fuzionand adesea cu dub-techno, breakstep, dub sau 4/4. 2007 a fost anul in care Tony alaturi de Romano (G-Force Sound) au lansat primul saculet cu nisip, siteul dubstep.ro Mai inventiv decat Montgolfier, Tony031R prefera sa ne dea palpitatii subsonice in locul raului de inaltime.

Racheta Dubstep.ro a avut o ascensiune rapida sustinand evenimente ca TMBase Workshop 2008 – N-Type (Timisoara), Dubstep Exclusive – c0p (Timisoara), DUBucharest – Big Bud, Physics, Identity (Bucuresti), TM08Base Festival – Benga (Timisoara), artisti ca Bassbinvisual, Alez sau Idri si label-uri ca DubKraft Records.

In timp ce Electroclown si Tony031R vor plana pe frecvente joase, punctele luminoase de pe radar vor fi modificate de Embrion. Cu temele de casa facute timp de 2 ani, Embrion isi propune sa hipnotizeze publicul cu maiestrii aeriene demne de circ. Dupa parerea lui, Jackie Chan si Batman au mai multe in comun decat Fratii Wright si Aurel Vlaicu. Instructor de zbor incepator, dar plin de entuziasm, Embrion va pregati un set de instructiuni vizuale pentru cei ce vor prinde aripi.

http://www.uzinaduzina.net
http://www.dubstep.ro

http://www.myspace.com/electroclown
http://www.myspace.com/Tony031R
http://uzinaduzina.net/vj

DOWNLOAD:
Tony031R – Promo Mix December 2008 – Dubstep.ro 1 Year Anniversary Mix

Electroclown:

http://www.youtube.com/watch?v=zIJiXffiqpw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=k55V35H5Rn4

http://www.youtube.com/watch?v=1KLFzYHjHS8&feature=related

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 20

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Wed 20

Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj

20 February, 10:00 am - 24 February, 5:00 pm
Wed 20

Seafood & Bubbles

20 February, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 20

Don Quijote – L. Minkus

20 February, 6:30 pm - 9:00 pm
Wed 20

Expoziție Alua Tebenova – La femme nomade

20 February, 6:30 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.