Poze: Nine Inch Nails @ Cokelive Peninsula – ziua 2

Home $ Festivaluri $ Poze: Nine Inch Nails @ Cokelive Peninsula – ziua 2

by | Jul 26, 2009 | Festivaluri

Sambata, 25 iunie – ziua 2 @ Cokelive Peninsula

Ziua #2  a fost ziua dedicata rock-ului si, acum a fost anuntata, a fost una grea si de neuitat. Din punct de vedere al vremii, a fost mai racoare fata de vineri, chiar mai mult au si cazut cativa stropi in cursul zilei urmand ca o mica ploaie sa revina la 3 dimineata. Insa, dupa cum spune piesa “Maxima” a celor de la Iris: “Si ce daca e vant / Si ce daca sunt ploi / Nu ne vom opri din noapte in zori”.

Concertele au inceput, ca de obicei dupa ora 18.00 iar, cu o mica schimbare in program, Omul cu Sobolani a fost prima trupa ce a urcat pe Main Stage iar in paralel, pe Coke Terrace, au concertat cei de la KUMM.  Desi la Main Stage publicul se aduna usor timid la Coke Terrace nebunia incepuse iar KUMM s-a bucurat de un concert si un public extraordinar. La melodia “1000 de chipuri” atmosfera a fost una nedescris, publicul fiind in extaz.

Dupa OCS, pe Main Stage, au urcat cei de la IRIS in frunte cu solistul Cristi Minculescu intr-o forma foarte buna tinand cont de problema sa de sanatate din acest an. Concertul a fost declarat “cel mai bun concert, pana acum, la Peninsula 2009”. Publicul a aplaudat, a cantat, au fost ridicate bannere cu “IRIS” iar atmosfera a ridicat parul de pe mainile oricui prezent. La sfarsit, trupa a avut parte si de un bis iar dupa ultima piesa cantata (“Floare de IRIS”) s-a cantat “We are the champions”.

Au urmat scotienii de la Primal Scream, o trupa rock fondata in 1982, si astfel s-a ridicat putin nivelul pentru seara rock. Intre timp, la Coke Terrace, au mai prestat doua trupe din Ungaria urmand ca Parov Stelar & Band sa faca un spectacol absolut fabulos.
Evenimentul mult asteptat si momentul principal al serii a fost oferit de americanii de la Nine Inch Nails care au fost prezenti pentru prima data in Romania. Cu un heavy metal, alternative sau, cel mai frecvent, industrial rock, cei de la Nine Inch Nails au oferit un spectacol la care multi au visat sa ajunga vreodata. Un sunet perfect si de intensitate, un nivel mult mai ridicat, un decor propriu si un public nebun si in delir, ar fi o caracterizare in mare a concertului de aseara. Chiar daca gusturile persoanelor prezente difereau si nu toti ar fi fani ai acestui gen de muzica, gandurile puteau fi citite pe fetele celor prezenti iar felul in care se putea manifesta oricine spunea clar ca au ramas impresionati iar concertul e clar unul dintre cele mai tari din ultimii ani.

Dupa sfarsitul programului la Main Stage stilul s-a schimbat radical iar cortul Freedom Arena s-a umplut. Warm-up-ul a fost facut de Tomasan si Coyote dupa care a urmat un live act cu Booka Shade. Spectacolul a fost mai mult decat s-ar fi asteptat multi iar pentru altii, ce nu au mai fost prezenti la Booka Shade, poate ca au avut parte de altceva decat s-ar fi asteptat. Totusi, cei doi de la Booka Shade s-au aratat foarte multumiti de act si s-au bucurat si de un bis. Dupa acestia a urmat un after party pana in zoi cu UNU‘.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!