Aventura Card sau cum poti simti ca traiesti

Home $ Ale noastre $ Aventura Card sau cum poti simti ca traiesti

by | Mar 3, 2010 | Ale noastre, Recomandări

Aventura mea in zbor

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Ieri, intr-una din cele mai frumoase zile din acest an, am avut parte de o experienta unica: un zbor cu un avion din categoria ultrausoara deasupra Clujului, pana la Cheile Turzii si inapoi.
Desi experienta a durat jumatate de ora va asigur ca toata ziua am fost cu capul in nori 🙂

Sa va povestesc.
Acum ca a venit primavara, cu totii dorim sa avem diverse activitati outdoor. Cu putin curaj si incredere puteti incerca o experienta unica care te poate face sa simti ca traiesti.
Cu totii am ajuns sa cunoastem bine Clujul si imprejurimile sale insa de cate ori ati avut ocazia sa-l priviti de sus ? Renuntati, macar pentru jumatate de ora, in a fi cu ochii pe sus, printre blocuri gri, catre diverse avioane ce trec pe deasupra noastra si schimbati unghiul si perspectiva din care puteti privi. O sa ramaneti uimiti de ce privelisti puteti avea parte si ce imprejurimi frumoase are acest oras.

Echipa Aventura Card mi-a oferit ocazia unui zbor si, cu toate ca eram sceptic si cu frica-n san la inceput, am avut incredere in ei si am acceptat. Le multumesc, inca o data, pentru aceasta ocazie, lui Attila si Roxanei.

Mai jos puteti vedea experienta mea:

Am pornit de pe aerodromul din Dezmir si am facut un drum pana la Cheile Turzii si inapoi. Pe langa privelistea de care am avut parte, am vazut dintr-un alt unghi Cheile Turzii si ce se afla prin apropierea Clujului, am avut ocazia sa aud, prin statie pe frecventa militara, pilotii nostri facand antrenamente cu MIG-uri 21 (cine zice ca pilotii romani nu au parte de activitate habar nu au), am auzit si cum comunica aeroportul cu avioanele mari inainte sa aterizeze, am vazut doua caprioare, am remarcat autostrada si starea viitoarei centuri a orasului si am avut ocazia sa invat sa pilotez.
Pentru cateva minute am primit controlul avionului si l-am pilotat. La inceput mi s-a parut simplu, maneta fiind foarte sensibila si la orice miscare simteam miscarile avionului, insa la un moment dat incepusem sa ma panichez desi nu era cazul. Eh, responsabilitatea este mare iar ca pilot mai putin ai ocazia sa admiri si peisajul 🙂

Pretul unei astfel de experiente porneste de la 59 euro. Unii ar spune ca de banii aia ar putea merge pana la Paris dus-intors. Da, le dau dreptate, insa experientele nu se compara. Cu un astfel de avion chiar simti ca zbori, ca plutesti, ca esti in aer.

Eu va recomand serviciile lor si profesionalismul. Attila este unul dintre cei mai buni piloti iar experienta sa m-a facut sa nu-mi fie frica si sa ma bucur de zbor. Daca aveti intrebari pentru pilot puteti sa le puneti aici.

Oferta lor o gasiti aici iar aici puteti vedea o frumoasa galerie media.

Ce parere aveti despre o astfel de activatate ? Aveti curajul sa incercati ?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!