1st of May: Cocoon & Desolat @ Mamaia

by | Mar 12, 2010 | Festivaluri

The Mission – 10 Years Anniversary presents 1st of May // Cocoon & Desolat @ Black See Coast (Mamaia North Beach)

2 scene:

Cocoon Stage: Sven Vath / Onur Ozer / SIS / Maurizio Schmitz / Dream & Dare
Desolat Stage: Loco Dice / Martin Buttrich / Livio & Roby / Guti / Tini

BILETE:
– 50 RON in avans, in numar limitat, disponibile national si international prin
comanda online la bilete.ro sau, direct de la Studio Martin [+40722399228]
– 80 RON in seara evenimentului, la intrarea in locatie.

Pentru rezervari mese si bilete zona VIP va rugam sunati la
+40722399228 sau +40722937972

Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani este strict interzis! Este recomandat sa aveti un act de identitate valabil la intrarea in locatie.

Petrecerile de 1 mai sunt binecunoscute deja publicului iubitor de muzica electronica din Romania (si nu numai) ca o ocazie speciala de a pleca cu prietenii la mare si a dansa nopti si zile intregi. Pe parcursul anilor trecuti, din ce in ce mai multi turisti au gustat din clubbing-ul din Romania si nu numai ca s-au intors, dar au facut asta cu alti prieteni, ajutand involuntar scena romaneasca sa se dezvolte si sa devina din ce in ce mai cunoscuta si iubita pe tot teritoriul Europei. Pentru ascultatorii de techno, house, progressive sau minimal, 1 mai pe litoralul marii negre este mai mult decat isi poate inchipui cineva. Este o sansa de a petrece cateva zile inconjurat de tineri care le impartasesc gusturile muzicale si pofta de distractie.

The Mission le va oferi acestor clubberi si anul acesta un motiv bun sa impacheteze totul si sa vina la mare, mai exact pe o plaja din Mamaia Nord, pe litoralul Marii Negre, unde vor putea dansa pe 1 mai incepand cu ora 22:00 pana cand va rasari soarele. Invitatii speciali ai acestei editii The Mission sunt reprezentantii a doua dintre cele mai iubite si respectate label-uri de techno si house, Cocoon Records si Desolat. Pe cele doua scene din cortul incalzit The Mission vor mixa, paradoxal – concomitent dar pe rand, Sven Väth, Loco Dice, Onur Özer, Martin Buttrich live, Sis live, Livio & Roby, Guti love, tINI, Maurizio Schmitz, in timp ce dansatoarele Cocoon Club din Frankfurt, Dream & Dare, vor colora atmosfera evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This