Poze: RO:Massive #3 @ Club Midi

Home $ Articole $ Poze: RO:Massive #3 @ Club Midi

by | Apr 11, 2010 | Articole

RO:Massive #3 cu Injektah / Gojira / Blanoz @ Club Midi – 10 aprilie 2010

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

După ce băieții de la The Jet-Sons și-au terminat primul set, am purces spre Midi pentru a-i vedea, dar mai ales auzi, pe Injektah, Gojira și Blanoz Sound System.
Ajuns undeva pe la ora 12:30, Injektah punea niște muzică mai oldschool, breakbeat în mare parte dar diferit față de ceea ce mă așteptam să fie, reușind într-o oarecare masură să pornească publicul.
După ce și-a terminat Injektah set-ul, a intrat Gojira, continuând cu breakbeat până aproape de finalul set-ului său când a dat-o pe dubstep. Publicul s-a miscat, s-a sarit prin unele locuri și se poate spune că Gojira a fost atracția serii.
Blanoz Sound System au fost ultimii pe listă, prezentându-se cu un drum and bass live de calitate. Lumea s-a mișcat destul de bine și la ei, publicul nefiind în cale-afara de numeros, partea din spate a clubului fiind chiar liberă. Un lucru surprinzător pentru mine a fost MC Agent care , spre deosebire de ultima oară când l-am auzit live, a evoluat destul de mult.
A fost un eveniment okay și nimic mai mult. Nu a avut nici un moment mai special decât ar trebui și nu a fost nici pe departe atât de plin pe cât a fost Midi-ul la evenimente mai mari, însa e imposibil sa nu îi feliciți pe Unusual Suspects pentru cei 7 ani de când aduc nume mari la Cluj, chiar dacă seara trecută nu a fost perfecta.

Andrei Coste

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!