Livio & Roby @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi

Livio & Roby @ Club Midi

Desolat Night: Livio & Roby / Mihigh & Raul Roquez

Pret intrare: 10 lei pana la h00.00 / 20 lei dupa h00.00

Livio & Roby surprind printr-o ascensiune remarcabila pe piata internationala a muzicii electronice. Ca producatori au lansat piese la label-uri celebre din lume, cum ar fi Viva Music, Cecille sau Desolat, ei fiind angajati, alaturi de George G in proiecte muzicale ca Monochrome sau Premiesku. Alaturi de conationalii lor Raresh, Pedro si Rhadoo, cuplul Livio si Roby este cu siguranta cel mai activ duo din Romania, avand agenda incarcata cu gig-uri internationale in fiecare weekend. Livio & Roby impreuna cu George G au fost inclusi in playlist-ul lui Richie Hawtin si prezenti pe tracklist-ul compilatiei “Green & Blue” mixata de catre Onur Ozer si Tobi Neumann la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings. Reprezentati international de catre agentia Artist Alife.

Interviu luat anul trecut la Peninsula.

#Concurs: 20 de invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu sa stim pe cine premiem

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.