Ed Solo & JFB @ Club Midi

Home $ Articole $ Ed Solo & JFB @ Club Midi

by | Jan 11, 2011 | Articole

Ed Solo & JFB | RSVP

Warmup: Marwan / Afterparty: Flood

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Producatorul si dj-ul Ed Solo este cunoscut ca fiind printre cei mai experimentati si impresionanti creatori din scena britanica de breakbeat ,dubstep si drum & bass.
Eddie Bickley si-a creat un renume mondial pentru seturi incredibile si piese superbe pline de basi precum “When I Was a Yout”,  “Love Your Life” sau “Age of dub” de pe exceptionalul album‚ “Random acts of Kindness” dar si remixurile pentru Groove Armada, Freestylers si Pendulum precum si colaborarile cu Krafty Kuts, JFB, Beardyman si Deekline. Productiile sale incorporeaza o diversitate uimitoare de genuri: de la soul, funk si reggae la breakbeat, hip-hop si drumandbass.

Mixurile dj-iul britanic JFB acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din breakbeat, funk, drum and bass, turntablism, hip-hop, dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyma  ,Dj Deekline, Fatboy Slim etc.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu sa stim pe cine premiem 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!