The Static Age @ Booha Bar

Home $ Articole $ The Static Age @ Booha Bar

by | Apr 28, 2011 | Articole

Seara Indie / Post-Punk cu The Static Age

Invitati speciali: Low-Fi (Italia)

Pret intrare: 15 lei (10 lei in avans; detalii la bar) | RSVP

The Static Age este o trupa de indie/post-punk din Chicago, Illinois formata in 2001 de Andrew Paley (lead vocals/guitar), Adam Meilleur (bass), and Bobby Hackney (drums).
Muzica lor a fost influentata de cei 30 de ani de muzica alternative, mai ales de formatii ca The Cure sau New Order. Pe langa asta au reusit sa creeze un sound propriu de dark post-punk melodic combinat cu accente electro acoperite de vocea molcoma a lui Andrew cu versurile lui inspirate din cotidian.
Au impartit scena cu nume renumite ca: Interpol, Hot Hot Heat, AFI, Street Dogs, Tiger Army sau The Bronx.
MTV FUSE si BLANK TV le-au difuzat ani la rand trilogia de videoclipuri „CHERRY RED” de pe albumul „Blank Screens”
De-al lungul carierei au reusit sa compuna 4 albume de studio: “The Cost Of Living” (2003), “Neon Nights Electric Lives” (2005), “Blank Screens” (2006) si “I/O” (2009). Albumul I/O a fost foarte apreciat de reviste precum Kerrang! sau Big Cheese UK, caracterizandu-l drept “Lushly textured, sharply written” sau “Flawless”.
Al 5-lea material discografic “In the City of Wandering Lights” va fi lansat in cadrul turneului european din aprilie-mai 2011 care include si Romania.

 

 

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati acest eveniment pe wall-ul vostru (facebook). Reveniti cu comentariu pentru verificare. Castigatorii sunt: Cristina Chişmore, Oana Olarescu si Adrian Foltean.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!