Gramatik & JFB @ Club Midi

Home $ Articole $ Gramatik & JFB @ Club Midi

by | Sep 6, 2011 | Articole

Gramatik (USA) – live show / JFB (UK) – audio – video show
Warmup: Marwan – djset

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Gramatik
In 2006 incepe sa produca Electro, Breakbeat si Drum’n’Bass. Primul release ce apare pe site-ul Beatport in iunie 2008 este o piesa electro-house cu care reuseste sa atinga pozitia 24 in top100. In decembrie 2008 lanseaza primul album din seria Street Bangerz, care il catapulteaza pe primul loc in topul de Chill Out. In 2010 este nominalizatin cadrul Beatport Music Awards la categoriile “Best Chill Out Artist” si “Chill Out Track”, ocupand pozitia secunda la ambele categorii.Fiind o adevarata enciclopedie muzicala si avand un stil care cu siguranta nu poate plictisi, trecand de la chill out prin funk, electro-house, glitch, bassline-uri dubstep si beat-uri hip-hop. Gramatik vine pt prima oara in Cluj si va fi insotit de un chitarist!!
It’s not about musical genres, it’s about music!

 

JFB
Mixurile dj-iul britanic JFB acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din breakbeat, funk, drum and bass, turntablism, hip-hop, dubstep.JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman ,Dj Deekline, Fatboy Slim etc.A castigat cea in 2007 si din nou anul acesta cel mai prestigios concurs de djing DMC UK.

 

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati acest link pe pagina voastra de facebook iar apoi sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!