Sister Bliss (Faithless) @ Club Midi

Home $ Articole $ Sister Bliss (Faithless) @ Club Midi

by | Sep 23, 2011 | Articole

Sister Bliss – Faithless djset / K.D.Chriss / RQZ

Pret intrare: 25 lei inainte de h00.00 / 35 lei dupa h00.00

Ca o premiera pentru orasul Cluj-Napoca, dar si pentru intreaga Transilvanie, dj-ita de origine britanica va semna un DJ set underground in noua ambianta a clubului Midi.
Ayalah Deborah Bentovim, nascuta in Londra, a devenit una dintre cele mai populare figuri a scenei electronice din Marea Britanie. Ceea ce multi poate nu au realizat este istoria ei incredibila in calitate de muzician, iar mai apoi in calitate de dj.
A inceput sa mixeze in 1987, numarandu-se la vremea aceea printre putinele dj-ite de house din Anglia. A fost invitata in multe cluburi populare, in lista regasindu-se nume precum The Gallery, Cream si Ministry Of Sound, mai tarziu urmand sa presteze international. La un moment dat a inceput sa creeze propriile demo-uri, cu timpul cunoscandu-l pe colegul ei Dj Rollo, marcand astfel o atractie aparte pe scena de techno. Single-uri precum “Life`s a bitch” si “Badman” au fost ambele hit-uri magistrale de club, iar colaborarea ei cu Rollo si Maxi Jazz a luat nastere pe scena intr-un final sub numele de FAITHLESS.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati acest link pe wall-ul vostru de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!