Cinnamon Chasers @ Club Boiler

Home $ Articole $ Cinnamon Chasers @ Club Boiler

by | Nov 7, 2011 | Articole

Cinnamon Chasers [UK] – in cadrul Festivalului Temps D’image

Dannilov / Maresh

Pret intrare: 20 lei

Cinnamon Chasers este Russ Davies, un artist axat pe nu-disco avându-i ca pionieri si influenþe cheie pe Giorgio Moroder, Vangelis, Jean-Micheal Jarre, si ajungând pânã la talente moderne de ziua de azi: Alax Braxe, Rex The Dog, Junior Boys.

În 2010 Cinnamon Chasers a câstigat notorietate majorã cu hitul si videoclipul piesei “Luv Deluxe”, cu care a si luat premiul “Best Music Video” la 2010 SXSW Conference. Videoclipul a devenit viral atingând peste 3 milioane de view-uri si a fost proiectat la peste 30 de festivaluri de film în întreaga lume, incluzând categoria “Best Dance Video” la UKVMAs.

Proiectul este inspirat din filme precum “Flight Of The Navigator, Never ending Story” si asta se simte în combinaþia perfectã între electronica, melodii pop si un aer indie. Russ lucreazã si sub pseudonimul ABAKUS lansând albumul “That Much Closer to the Sun”, sub labelul lui Killing Joke si Youth (producãtorul trupei The Verve) – Liquid Sound.

În 20011, Russ a produs remixuri dupã piese aparþinând unor nume grele ca si Tears for Fears, Peter Gabriel, Kate Bush, Billy Idol si The Killers.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!