Cluburi

Cinnamon Chasers @ Club Boiler

Cinnamon Chasers [UK] – in cadrul Festivalului Temps D’image

Dannilov / Maresh

Pret intrare: 20 lei

Cinnamon Chasers este Russ Davies, un artist axat pe nu-disco avându-i ca pionieri si influenþe cheie pe Giorgio Moroder, Vangelis, Jean-Micheal Jarre, si ajungând pânã la talente moderne de ziua de azi: Alax Braxe, Rex The Dog, Junior Boys.

În 2010 Cinnamon Chasers a câstigat notorietate majorã cu hitul si videoclipul piesei “Luv Deluxe”, cu care a si luat premiul “Best Music Video” la 2010 SXSW Conference. Videoclipul a devenit viral atingând peste 3 milioane de view-uri si a fost proiectat la peste 30 de festivaluri de film în întreaga lume, incluzând categoria “Best Dance Video” la UKVMAs.

Proiectul este inspirat din filme precum “Flight Of The Navigator, Never ending Story” si asta se simte în combinaþia perfectã între electronica, melodii pop si un aer indie. Russ lucreazã si sub pseudonimul ABAKUS lansând albumul “That Much Closer to the Sun”, sub labelul lui Killing Joke si Youth (producãtorul trupei The Verve) – Liquid Sound.

În 20011, Russ a produs remixuri dupã piese aparþinând unor nume grele ca si Tears for Fears, Peter Gabriel, Kate Bush, Billy Idol si The Killers.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 24

Kamikaze party @ Caro Club

23 January, 10:00 pm - 24 January, 5:00 am
Thu 24

Unirea Techno

23 January, 10:00 pm - 24 January, 6:00 am
Thu 24

24 Ianuarie 2019 la Cluj-Napoca

24 January, 9:00 am - 9:00 pm
Thu 24

Beluga Signature Tasting

24 January, 5:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC