Ada Milea & Bobo Burlacianu @ Piano Cazola

Home $ Articole $ Ada Milea & Bobo Burlacianu @ Piano Cazola

by | Jan 25, 2012 | Articole

Concert cu bucati din concerte

Cu: Ada Milea & Bobo Burlacianu

Biletele se pot cumpăra de la cafeneaua Piano Cazola de luni până vineri între orele 9-21 sau sămbăta între 9-23. Preţul unui bilet este de 70 RON.

Ada Milea răstoarnă colecţia concertelor şi spectacolelor sale de până acum pe podea şi ne invită la un joc de puzzle. Un joc în care să recompunem imaginea cantautoarei din frgmente de concerte, într-un savuros „Concert cu bucăţi de concerte”. Înr-un deceniu şi jumătate de teatru şi muzică, Ada Milea şi-a construit o Insula de scîndură şi de mucava în Republica Mioriţa. Acolo trăiesc din sunete şi cuvinte Apolodor, Quijote şi alte personaje de descoperit în jocul de-a scena.

Ada Milea e un nume de referinta al muzicii de azi, iar succesul de care se bucura nu e strain de teatralitatea conţinută a concertelor sale. Câţi ştiu, însă, că Ada Milea e în primul rând actriţă? Iar spiritul ludic, placerea de a juca şi de a se juca transpare din fiecare apariţie în public.

Aveţi ocazia să o vedeţi sub reflectoare la cafeneaua Piano Cazola, în 4 februarie de la ora 20, într-un spectacol puzzle intitulat „Concert cu bucăţi de concerte”. Fragmente din concertele care au făcut-o celebră se compun într-o imagine complexă şi diversă a artistei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!