Summer Well 2012

Home $ Festivaluri $ Summer Well 2012

by | Jul 11, 2012 | Festivaluri

Summer Well 2012

Summer Well va avea loc si in 2012 pe Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona “food court” se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si care sa adauge un plus de distractie pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat muzica live.

Program & Lineup:

Vineri:
Hurts
Patrick Wolf
The Asteroids Galaxy Tour
Wolf Gang
Citizens!

Sambata:
The Stone Roses
The Vaccines
Glasvegas
The Big Pink
Zulu Winter

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Pretul unui abonament este de 129 RON. Abonamentele pentru festival vor putea fi cumparate din urmatoarele surse:
Offline: Orange shops
Online: www.easytickets.ro, www.eventim.ro, www.seetickets.com

Noi am fost prezenti anul trecut la acest festival. Galerii foto din ambele zile gasiti aici si aici.

#Concurs: Punem la bataie 2 abonamente. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa… la Summer Well!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si anuntati pe 8 august.
Update: Castigatoarea abonamentelor este Anca Dobocan.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!