Decor de poveste @ Piaţa Unirii

Home $ Articole $ Recomandări $ Decor de poveste @ Piaţa Unirii

by | Aug 28, 2012 | Recomandări

Decor de poveste in Piaţa Unirii 29 august – 4 septembrie

Grupul Verla-Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print şi tapet din Transilvania, pregăteşte din nou ceva inedit pentru clujeni.
Dupa ce a construit un Decor de Poveste în Iulius Mall, magazinul Verla Decor a primit o invitaţie din partea Primăriei Cluj-Napoca de a amenaja un alt decor surprinzător, de data aceasta intr-un spaţiu public, in Piaţa Unirii.

Vizitatorii vor fi incântaţi de surprizele pregatite de organizatori: bancuţele din lemn transformate în banchete colorate – decorate cu tapet, oferte promotionale irezistibile la colectia de tapet 2012, jocuri pentru copii, şedinte foto gratuite, cadouri pentru vizitatori şi pregătiri pentru lansarea Calendarului orasului 2013 intitulat Clujence Frumoase.

Veti vedea Piata Unirii intr-un mod mai optimist, cu băncuţele din zona Fântânii arteziene decorate cu modele de tapet floral sau abstract, in culori vii, din colectiile de tapet pe care le puteti gasi la magazinul “Verla Décor”. In fata bancutelor se vor amplasa covorase asortate, realizate din autocolant tiparit, astfel incat se va crea o impresie neasteptata de spatiu interior.

Tapetul este mereu la modă si de aceea magazinul Verla Decor lansează 3 oferte irezistibile pentru că oricine sa isi permita o renovare eleganta a camerei. Astfel, se vor oferi vizitatorilor cupoane de reducere la colecţia de tapet 2012 (pret unic de 17 lei/mp in loc de 39 lei/mp), vouchere cadou cu valoarea de 30 lei si voucher 1 tablou gratuit pentru o comandă de foto tapet.

Copii se vor distra confecţionand Origami din tapet, sub îndrumarea unor educatoare si vor putea să îţi fotografieze faţa prin sablonul unor personaje de desene animate.

Adultii si copiii pot participa la sedinte foto profesionale gratuite, primind cadou din partea organizatorilor un magnet personalizat cu fotografia lor şi tot setul de fotografii pe e-mail.

Fetele care participă la şedinţa foto gratuită, intra in concursul organizat pentru lansarea Calendarului Clujence Frumoase 2013. Acest calendar va fi distribuit in institutiile publice locale si tuturor partenerilor evenimentului.

Una dintre cele 12 fete care vor aparea în calendar va primi cadou din partea magazinului Verla Decor un tapet de colecţie (ales de câştigătoare) pentru a-şi decora camera.

Pentru fetele interesate să apară în Calendarul Clujence Frumoase 2013, regulamentul concursului îl găsiţi aici si acestea se pot inscrie completând acest formular.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!