Stanton Warriors @ Boiler Club

Home $ Party $ Stanton Warriors @ Boiler Club

by | Nov 21, 2012 | Party

Stanton Warriors [UK]
TreiPic / Alex Chronic

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

În 2001, STANTON WARRIORS au adus pe piaţa muzicală un sound fresh prin intermediul compilaţiei “Stanton Sessions” semnată XL RECORDINGS. Peste noapte, Stanton Warriors au devenit cei mai hot producători de pe planetă şi continuă să rămână în top! Au fost primul breakbeat act care au semnat cu un label major. Datorită trecutului lor eclectic, amestecat ca sunete tradiţionale şi undergrond house, hip hop, electro şi funk, cei doi au reuşit să creeze ceva unic la nivel mondial, şi-anume sunetul Stanton.

Totul este mixat într-o “oală” de sunete booty electro, amintind parcă lumii întregi de ce Stanton Warriors au rămas neinvinşi pe felia lor de muzică de mai bine de 10 ani!

Nu mulţi artişti se pot lăuda cu un sunet unic şi definitoriu, dar Mark Yardley şi Dominic B n-au nicio problemă în a fi identificaţi după sunetul lor original. După ce au înnebunit cele 4 colţuri ale lumii cu stilul lor fresh, muzica lor continuă să adune cât mai multă lume pe ringul de dans.

Cel de-al treilea lor album, Stanton Session Vol. 3, a fost cel mai bine vândut şi a primit calificativul “5 din 5”, din partea iDJ. Ultimul album, lansat în martie 2011, “The Warriors” a primit premiul “Best Album” din partea Breakspoll.

Logo-ul şi designul folosit pe materialele lor, e munca renumiţilor artişti de graffiti – SheOne şi Rough – cel de-al doilea dintre ei câştigând un premiu pentru designul creat pentru single-ul Stanton Warriors – “Da Antidote”.

STANTON WARRIORS sunt cunoscuţi pentru lansarea de set-uri promoţionale gratis pe website-urile lor, unde se pot găsi şi materiale video ale artiştilor. Momentan, cei doi sunt stabiliţi în West London, unde conduc cu succes propriul lor studio de înregistrări şi label-ul: Punks.

Cu Stanton Warriors ne-am intalnit ultima data la Boiler anul trecut in noiembrie. Galerie foto de atunci gasiti aici.

#Concurs: Burn Studios impreuna cu Boiler Club si ClujLife ofera 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!

Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!