BCee @ Boiler Club

Home $ Party $ BCee @ Boiler Club

by | Dec 5, 2012 | Party

BCee / Rock Lumen / MadLiquid

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

BCee, pe numele său Steve Jeffrey, a început să pună muzică pe vremea când avea 20 de ani, ca mai apoi să devină retzident într-un club de noapte. Aici avea să îl întâlnească pe Doug Ross, cu care a şi început o colaborare strânsă şi chiar a lansat un label de înregistrări.

Prima melodie drum&bass lansată a fost “Life Changes”/”Sub Funktional” de Kubiks & BCee şi a dat tonul a ceea ce urma să apară la label-ul Rubik: drum&bass melodic cu un vibe cald, departe de orice sunet “întunecat”. Albumul inititulat “Rubik Records Presents. Kubiks & BCee” îi are prezenţi şi pe Contour, Sonix şi Hold Tight.

În prezent, BCee este boss-ul label-ului Spearhead Records şi deţinătorul unui catalog impresionat de nume ale scenei muzicale: Marky, Logistics, S.P.Y., Lenzman, Redeyes şi, bineînţeles, BCee însuşi. De-a lungul anilor, Spearhead Records a câştigat o reputaţie impecabilă pe scena drum&bass datorită lansării constante de muzică excepţională, de la soulful liquid, la minimal şi dance floor.

În 2007, EP-ul său “Brain Freeze” la catapultat în lumina reflectoarelor şi toţi, începând cu Blame şi terminând cu Crissy Criss au produs remixuri pentru hiturile Spearhead.

În ultimii 5 ani, BCee a reuşit să se impună pe piaţa muzicală şi topurile de drum&bass datorită unor remixuri şi colaborări cu cele mai importante nume din business: Netsky, S.P.Y., L.A.O.S. şi Cinematic. Pregătiţi-vă pentru o călătorie într-o lume plină de drum&bass melodic şi ritmuri inconfundabile!


#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!