URSUS şi TIFF, parteneri în 2013, pentru al 5-lea an consecutiv

by | May 30, 2013 | Festivaluri, Știri Cluj

URSUS, Regele berii în România este mândru să fie alături de clujeni și de Festivalul Internaţional de Film „Transilvania” în a 12-a sa ediție.

An după an, parteneriatul dintre cele două mari mărci născute în Cluj a întărit convingerea cinefililor amatori şi profesionişti ce se întâlnesc la începutul verii că filmele de excepţie merită însoţite pas cu pas de o bere de excepţie. De aceea, ca în fiecare an, URSUS  va fi prezent în majoritatea locațiilor festivalului.

“Ne bucură și ne onorează faptul că suntem alături de clujeni la încă un eveniment care aduce momente de calitate şi inspirație. Suntem pregătiți cu cea mai bună bere românească și cu concursuri cu premii în bilete la proiecții pe perioada festivalului. “ a declarat Marian Olteanu, Senior Brand Manager URSUS, Ursus Breweries.

Cea mai bună bere românească este gata de sărbătoare, mai ales acum când vine cu noutatea verii, URSUS Cooler, un mix de bere și limonadă, în ambele variante ale sale, cu sau fără alcool.

La fel ca în fiecare an, URSUS va acorda premiul TIFF pentru Debut în cadrul Galei de Închidere a Festivalului celui mai talentat tânăr creator de poveşti aflat la început de drum, o recunoaştere a ambiţiei de a fi cel mai bun.

Ne vedem la TIFF 2013.

Despre URSUS:
Atenția pentru o experientă autentică a adus berii URSUS recunoaștere internaţională. URSUS Premium are 24 de medalii obținute la competițiile internaționale, pe 3 continente. Este câştigătoarea medaliei de aur la World Beer Cup, în 2008 – cea mai mare competiție pe plan mondial din industria berii. URSUS Black a fost medaliată de 3 ori la European Beer Star în Germania, unde a obținut medalia de argint în 2004.

URSUS Premium oferă o experienţă unica. Datorită unei formulei cu 100% malț și 2 tipuri de hamei, obtinem o bere de culoare aurie, cu un gust bogat, demna de pofta unui Rege!

URSUS Black are la rândul lui o formulă aparte, cu 3 tipuri de malț: unul pentru gust, unul pentru culoare și unul pentru aromă. URSUS Fără Alcool oferă un gust de bere adevărată, mulţumită unei rețete unice, patentată european. URSUS Cooler, in cele doua variante, vine catre consumatorii sai cu o noua propunere, combinand gustul autentic al berii URSUS cu limonada racoritoare, avand un continut redus de alcool. 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This