3 ani de Boiler cu Pedestrian

Home $ Party $ 3 ani de Boiler cu Pedestrian

by | Sep 23, 2013 | Party

3 ani de Boiler Club

Pedestrian
Incalzirea: Just D’Light
Dupa: NDJ

Acces: 10 lei/20 lei după 00:00

Un călător în lumea muzicii, un sculptor al sunetului şi un maestru al scenei de dans, producţiile lui şi instinctul său pentru seturile de DJ care domină orice club, i-au adus lui Pedstrian un loc în topul „10 Bass Music Artists To Watch Out For In 2012” de la K Magazine.

Cu lansări puternice la Push & Run, 2nd Drop, Brownswood şi Metalheadz, Pedestrian (cunoscut ca Jack Sibley) trece de la un gen muzical la altul hipnotizând ascultătorul cu linii de bas, synth-uri cristalizate, sample-uri organice şi armonii melodice.

Prima lui lansare „Hei Poa”, la Push & Run, a primit apreciere masive, fiind lăudată pentru valoarea producţiei şi impactul pe care îl are pe scena de dans. Susţinerea a venit din partea renumiţilor Gilles Peterson, Bonobo, Commix, Ifan Dafydd şi Huw Stephens, iar remixurile sale pentru Gang Colours, Emile Sandé şi Lauryn Hill au creat valuri în întreaga lume.

Seturile lui Pedestrian sunt croite pentru scena de dans, iar sunetele variază de la hip hop, house, garage şi tot ce înseamnă sunete intermediare. Niciun set nu seamănă cu altul. Talentul său i-a adus poziţia de rezident la Trix, faimosul eveniment de muzică house şi bass.

Pedestrian continuă să călătorească pe tărâmurile necunosute ale sunetului, iar viitorul său EP la 2nd Drop („Circadian Rhythms”), un EP de colaborare, un altul pentru Push & Run şi o agendă tot mai bogată de evenimente, nu fac decât să crească notoritetatea din jurul acestui producător tânăr.

Prezent pentru prima oară la Cluj, fiţi siguri că aniversarea a 3 ani de Boiler va fi un eveniment memorabil datorită setului inedit al lui Pedestrian.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/3pJ” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!