Loadstar @ Boiler Club

Home $ Party $ Loadstar @ Boiler Club

by | Oct 28, 2013 | Party

LOADSTAR [UK]

Încălzire: MADLIQUID
După: 3PIC [Vinyl Set]

Format din Gavin Harris și Nick Hill, și cunoscut inițial drept duo-ul de drum&bass Xample și Lomax, acest cuplu a depășit așteptările tuturor în ultimii ani, schimbându-și stilul lor personal și inițiind un sunet care umple scenele de dans, invadează iPod-urile și înnebunește festivaluri din întreaga lume.

Cu o înclinație pentru muzica drum&bass, producțiile semnate de Lomax au ”binecuvântat” scenele multor label-uri, dar debutul lor la Ram Records cu
‘Artisan VIP’ s-a transformat automat într-un imn de-al lui Andy C, propulsându-l pe Lomax la următorul nivel.

Munca lui Xample primește și ea apreciere din partea lui Andy C și Scott Bourne, proprietarii Ram Records, care l-au și semnat pe Gavin ca artist exclusiv al labelului lor, lansând o serie de hituri.

Deja, începând cu 2009, Xample & Lomax împărțeau același spațiu de studio și tot mai mult material muzical. Era mai mult decât evident că cei doi aveau ceva special de oferit lumii. Noul lor proiect comun avea să se cheme LOADSTAR. Noua direcție muzicală a duo-ului, susținută de Ram Records, le-a asigurat celor doi o cale către cele mai înalte culmi ale succesului. Deși Gavin și Nick au rădăcini adânci în drum&bass-ul tradițional, sunt primii care recunosc că sunt încântați de situația actuală a muzicii bass și predilecția sa pentru absorbirea noilor genuri de muzică, stiluri și diferite tempo-uri.

Fani ai muzicii drum&bass și muzicii bass în general pot sta liniștiți: Loadstar au tot ce trebuie pentru a fi unul din cele mai energizante act-uri la ora actuală. Anii de experiență, talentul a de îmbina doar sunete de calitate, o agendă plină cu evenimente peste tot în lume și susținere din partea celor mai importante nume din scena și presa internațională înseamnă doar că Loadstar fac parte dintr-o revoluție a muzicii bass.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/p3H” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!