Startup Weekend Cluj, ediţia 2014

Home $ Articole $ Startup Weekend Cluj, ediţia 2014

by | Jan 22, 2014 | Articole

Eveniment cu tradiție pe scena locală de antreprenoriat, Startup Weekend Cluj se apropie de cea de-a treia ediție:  28 Februarie – 2 Martie 2014. Este vorba despre un eveniment de 54 de ore, ce se ghidează după sloganul ”No talk, all action”.

Conceptul face parte dintr-o rețea globală de lideri și antreprenori pasionați. Se desfășoară pe parcursul a 3 zile, timp în care participanții sunt ajutați să dezvolte produse software: aplicaţii, platforme etc. Vineri seara se formează echipele și se conturează ideile de business, iar apoi dezvoltarea proiectelor se continuă sub îndrumarea mentorilor.

Competiția se adresează atât persoanelor tehnice cât şi celor non-tehnice, de la ingineri, programatori, designeri, specialişti UI/UX, până la oameni de business, marketing, comunicare sau jurişti. Dincolo de complexitatea experienţei, provocarea este întreținută de o atractivă miză materială: device-uri Apple de ultimă generaţie în valoare de peste 2000 de euro şi alte surprize.

Şi pentru că ştim că v-aţi propus ca în 2014 să fiţi mai eficienţi şi mai organizaţi, acum e momentul să vă procuraţi din timp biletele, la preţul de ”Early Bird”. Adică până la finalul acestei luni. Noi promitem să vă asigurăm condiţiile ideale pentru ca voi să vă puteţi concentra la maxim pe durata celor 3 zile de eveniment:

– mentori cu experienţă în preajma cărora vă veţi dori să staţi cât mai mult
– networking cu oameni faini
– catering şi o superlocaţie
– tone de energie creativă

Folositi codul de discount “CLSWC” si veti beneficia de 20% reducere (Acesta se aplica tuturor tipurilor de bilete si este valabil inclusiv in perioada de Early Bird.)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!