Stand up Comedy Show cu Cătălin Bordea și Sorin Pârcălab

Home $ Stand-up Comedy $ Stand up Comedy Show cu Cătălin Bordea și Sorin Pârcălab

by | Feb 8, 2014 | Stand-up Comedy

FISC prezintă Stand up Comedy Show cu Bordea Catalin și Sorin Pârcălab, Sambata, 15 februarie, ora 20:00, la Cinema Victoria.

Moldovean din Botosani, Catalin Bordea, talentat si actor nelinistit a facut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la „Un show Pacatos” pe Antena 1. Spectacolul lui Bordea din cadrul primei ediții FISC 2013 a fost sold out.

Originar din Timişoara, Sorin practică stand up comedy de mulţi ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală. A fost supriza primei ediții a FISC.

Biletele costă 25 de lei și se pot achiziționa începând cu 10 februarie de la Caseria Cinema Victoria, între orele 15:00 – 22:00 și în seara spectacolului.

Breaking News: FISC, ediția 2-a va se va desfășura între 3 și 9 noiembrie 2014.

#Concurs: Punem la bataie doua invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/pAW” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!