OUTLINE – Primăvară/Vară 2014 by Tudor. Personal Tailor

Home $ Știri Cluj $ OUTLINE – Primăvară/Vară 2014 by Tudor. Personal Tailor

by | Apr 15, 2014 | Știri Cluj

Tudor. Personal Tailor a lansat in Cluj-Napoca colecția Primăvară/Vară 2014 printr- o prezentare inedită intitulată “OUTLINE”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul parcului tehnologic Liberty, unde iubitorii de frumos și pasionții de modă au admirat noutăție sezonului însorit.

Sub numele sugestiv de “OUTLINE”, Tudor. Personal Tailor prezintă idealul bărbatului modern care ştie să împletească armonios momentele serioase de afaceri cu răsfăţul unui stil deviaţă premium, în orice context. Bărbatul “Outline” este acela care ţine cont de tendinţe, dar apreciază în acelaşi timp eleganţa clasicismului. Mai mult decât atât este unicul “arhitect” al universului personal şi în mod cert îşi croieste fiecare pas catre indeplinirea visurilor.

Lansarea celei mai noi colecții a brandului a debutat pentru publicul din Cluj într-o notă aparte, printr-o coregrafie de dans contemporan, care a evocat ideea de metamorfoză. Mişcările unui model-dansator profesionist au sugerat mesajul colecţiei, şi anume, libertatea de mişcare a bărbatului puternic, sigur pe el, care pune accentul pe imaginea neîncorsetată şi pe visul masculin de a-şi construi un stil de viaţă premium, prin selectarea atentă a celor mai bune produse şi servicii.

Evenimentul a fost unul foarte elegant şi interactiv, cu invitaţi şi parteneri pe măsură. Numeroase personalităţi din media autohtonă, din modă şi din mediul de afaceri s-au bucurat de rafinamentul serii oferit de organizatori şi parteneri.

Rafinamentul serii a fost completat de sortimente premium de vin oferite de Alira si delicii culinare pregatite special pentru această ocazie.

Noua colecţie poate fi admirată la showroom-ul Tudor. Personal Tailor din Cluj-Napoca aflat în cadrul hotelului Ramada, calea Turzii nr. 43-49, sau la showroom-urile din Bucuresti aflate pe str. Episcopiei 1-3, în cadrul hotelului Athenee Palace Hilton și pe strada Cuza Vodă 95.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!