Fruit Fusion @ Casa de Cultura a Studentilor

Home $ Articole $ Fruit Fusion @ Casa de Cultura a Studentilor

by | May 6, 2014 | Articole

”Fruit Fusion”: fructe + muzică = bucurie

Ce poate fi mai plăcut decât să cânți, să aduci bucurie celor din jur și să faci un bine în același timp?! Pare o formulă complicată, dar trupa clujeană Modiwo a găsit soluția prin proiectul ”Fruit Fusion”, demarat în urmă cu un an.

”Fruit Fusion” înseamnă concerte la care intrarea se face fără bilet, dar costă un kilogram de fructe. Acestea sunt apoi donate orfelinatelor și caselor de bătrâni. La edițiile trecute Modiwo a reușit să adune în acest mod inedit 1400 de kg de fructe.

Proiectul tinde să se dezvolte la scară națională. Următorul pas al acestuia este “Fruit Fusion – o tonă de bucurie”, realizat împreună cu Primăria Cluj Napoca și Asociația ”Life Force”.

Joi, pe 8 mai, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, are loc următoarea ediție a “Fruit Fusion” sub sloganul „O tonă de bucurie”.

Modiwo înseamnă MOzaic DIversity of the WOrld, adică world music, alternative, pop rock, electro. Trupa se distinge prin modul foarte creativ de a aborda muzica, folosind instrumente muzicale de pe toate continentele, într-o îmbinare de ritmuri și stiluri neașteptată, dar revigorantă și aducătoare de bucurie. Pentru că bucurie și-a propus Modiwo să dăruiască, atât prin muzica sa, cât și prin proiectele pe care le dezvoltă. Concertul de joi va aduce bucurie nu doar celor aflați în sală, dar și celor care vor primi fructele acestuia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!