Proiectie Andre Rieu @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ Proiectie Andre Rieu @ Cinema Florin Piersic

by | Jun 25, 2014 | Cinema

Proiectie a concertului anual de la Maastricht al lui Andre Rieu

Îi invităm pe toţi iubitorii genului să celebrăm împreună a 10-a aniversare a tradiţionalelor concerte de vară ale lui André Rieu, puse în scenă în cea mai romantică piaţă centrală a unui oraş din Olanda, piaţa Vrijthof din Maastricht ! Fiţi pregătiţi pentru un lanţ de emoţii care vor pluti în aer, de-a lungul unuia dintre cele mai extraordinare concerte ale anului, căci André pregăteşte audienţei un spectacol magnific, ocazionat de această ediţie aniversară a prea-iubitelor sale concerte.

Pentru unul dintre cele mai populare evenimente live de pe glob, Regele Valsului a pregătit o seară de neuitat, plină de umor, muzică şi emoţii pentru toate vârstele. Veţi fi fermecaţi de atmosfera spectacolului, care atrage public din toate colţurile lumii, grupuri de fani care vin la Maastricht să trăiască experienţa unor splendide piese muzicale, a dansului, a râsului, sau a câtorva lacrimi de bucurie.

Piaţa Vrijthof cu alura sa medievală, va fi transformată pentru a găzdui un concert romantic în aer liber, avându-i ca protagonişti pe André şi faimoasa lui orchestră de 60 instrumentişti “Johann Strauss Orchestra”, alături de mulţi alţi invitaţi, artişti faimoşi, solişti, la care se vor adăuga show-uri de lasere şi artificii.

Concertul, transmis prin satelit în HD de la Maastricht, are durata 2 ore 40 min. (include o pauză de 15 min.) şi este înregistrat cu câteva zile înainte de proiecţia sa din cinematografe, răstimp necesar pentru a subtitra în limba engleză unele pasaje vorbite, pe care, din respect André le rosteşte în limba sa maternă, olandeza.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!