Stand-up Comedy cu Unguru Bulan @ La Palat

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Unguru Bulan @ La Palat

by | Aug 4, 2014 | Stand-up Comedy

FISC Summer Edition
Pentru cel de-al treilea show din această serie de vară va urca pe scenă, Duminică, 10 august 2014, începând cu ora 20:00, Unguru`Bulan.


Difuzat din 2006 la Kiss Fm, Unguru’ Bulan reprezintă un concept unic în România: 4 personaje principale și încă 3 adiționale, toate vocile aparținând unei singure persoane.

Dupa 8 ani, Unguru’ Bulan este încă un proiect mereu proaspăt aflat în continuă dezvoltare și ascensiune, bucurându-și fanii de peste tot cu scenetele umoristice pline de amuzament și neprevăzut.

De mai puțin de un an, Unguru’ Bulan vine în întâmpinarea fanilor săi cu un nou proiect care le dă posibilitatea să-l cunoască personal: Stand Up Comedy cu Unguru’ Bulan.

Pretul unui bilet este 20 de lei. Bilete se pun în vânzare dumincă, 3.08.2014, La Palat.

Rezervari si informatii: 0733 336 555

Atenție: Locurile la masă sunt în limita a 200, iar o masă se rezervă pentru minim 4 persoane. Rezervările pot fi confirmate prin achiziția biletelor până în data de 9.08.2014, ora 20:00. Pentru posesorii de bilete, fără rezervare la masă, vor exista scaune.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/hqn” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de Muntean Adina.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!