Stand-up Comedy cu Bobonete și Văncică

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Bobonete și Văncică

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy 2014 prezintă:
Show de stand-up comedy cu Bobonete și Văncică.

Actorii serialului Las Fierbinti, Mihai Bobonete și Adrian Văncică vor ajunge în această toamnă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Stand-up Comedy.

Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme marca PRO TV printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dani, sub pseudonimul de Văru’ de la Giurgeni. După un sezon de matinal, pleacă la PRO TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Adrian Văncică este un actor complet şi a dovedit asta în nenumărate roluri atât pe scenele teatrelor din țară cât și pe micul ecran. Când timpul i-a permis, a făcut cu succes şi stand-up comedy, iar acum îl interpretează magistral pe beţivul satului, Celentano, în serialul Las Fierbinţi difuzat de PRO TV.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/b6a0” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigator: Groza Bogdan

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!