byron @ Teatrul National Cluj

Home $ Articole $ byron @ Teatrul National Cluj

by | Oct 26, 2014 | Articole

Concert: byron și Muzica Militară Bistrița
Un concert extraordinar al trupei byron alături de Fanfara Militară Bistrița și Corul “Excelsior”.

Invitați speciali: Alexander Bălănescu si Luiza Zan

Trupa byron va interpreta versiuni reorchestrate ale pieselor sale, adaptate pentru cor și fanfară.
Întreg concertul va fi filmat pentru difuzare TV și producția unui DVD.

„Multumita actualelor canale de social media m-am reintalnit cu un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrita si, din vorba in vorba, am ajuns sa punem la cale un proiect. Bineinteles ca la inceput ne propuneam mult mai putine lucruri, insa cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atat ca intentii cat si ca finalitate”, spune Dan Byron despre eveniment.

Concertul „Electric Marching Band” va fi inregistrat, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray byron! Acesta ar urma sa fie a treia productie video a trupei, dupa concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) si unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Targu Mures (2008).

Biletele la concert s-au pus in vanzare prin biletmaster.ro si iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/pMa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Alexandra Guna.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!