The Judge

Home $ Cinema $ The Judge

by | Dec 5, 2014 | Cinema

Înainte să vină Moșul cu daruri prin ghete, ghetuțe, pantofi sau cizme, vă sfătuiesc să va relaxați cu un film bun, despre familie și legăturile de sânge care nu se pierd niciodată. The Judge în regia lui David Dobkin (cineast responsabil cu regia a mai multor comedii penibile sau semi penibile precum The Change Up sau Fred Claus) îi aduce față în față pe Robert Downey Jr. și Robert Duvall, doi actori care au mai colaborat împreună doar în urma cu 16 ani la The Gingerbread Man (un film mediocru când Robert Downey Jr. era abia la începutul carierei). Cei doi spun povestea unui judecător si a unui avocat, tată- fiu, care se reîntâlnesc acasă după mulți ani.

Robert Downey Jr. joacă rolul lui Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate.
În timp ce investighează cazul şi pregăteşte o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank începe să-și redescopere trecutul și familia.

The Judge nu e o poveste despre o crima complicată, despre un caz complicat în care se face dreptate. E o poveste despre familie, despre greutățile care apar între copii și părinți, mai ales de la o anumită vârstă. The Judge e un film despre regăsire, despre redescoperirea acelui loc simplu numit ”acasă” și despre sentimentele care nu mor niciodată.
Filmul are o distribuție de zile mari, pe lângă Robert Downey Jr. și Robert Duvall, lista mai conține numai ca Vera Farmiga și Billy Bob Thorton. The Judge are premiera în acest week-end și cred că e un film de familie numai bun de văzut în preajma sărbătorilor.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

The Judge
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!