Music Outdoor Experience 2015 @ Muntele Băișorii

Home $ Festivaluri $ Music Outdoor Experience 2015 @ Muntele Băișorii

by | Feb 1, 2015 | Festivaluri

MOX (Music Outdoor Experience), un festival de muzică ce se desfășoară în mijlocul naturii și care ne surprinde de la an la an prin activitățile noi, program, decor, line-up și cel mai important, prin idei. Povestea MOX începe de la un party de 150 de oameni, care 2 ani mai târziu (2014) a strâns 1200 de participanți.

Anul acesta Music Outdoor Experience nu doar că și-a schimbat locația pe un platou montan mai mare decât cel din edițiile precedente, dar a mărit calitatea line-up-ului și și-a propus o serie nouă de activități surpriză pentru participanți.

Pentru că organizatorii promovează evadarea din urban, MOX s-a mutat anul acesta pe Vârful Buscat din Buscat Ski & Summer Resort, zona muntelui Băişorii.

Line-up-ul este unul promițător ce atrage deja atenția publicului. Argatu, Silent Strike, Blanilla, DJ Sauce, Missile, Just D’light, SYL, Dodo, Ethylen, Panda, Cris, IV-IN, Greenblack, N.Ser, Dr.Panda b2b Brody, S-t-phan sunt doar o parte din numele deja anunțate. În acelaşi cadru se va desfăşura şi competiţia de downhill în colaborare cu gasca de la AIR Dh.

Festivalul va avea loc în perioada 23 – 26 iulie 2015, iar biletele presale au fost puse deja în vânzare. Un bilet presale costă 50 lei, iar prețul întreg este de 70 lei. Acestea se pot cumpăra din rețeaua www.biletmaster.ro sau de la locațiile partenere.

Camping-ul este gratuit pe toată perioada festivalului.

Music Outdoor Experience, o experiență unică de 4 zile și 3 nopți ce combină un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1677 m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună; un eveniment de trecut în agendă pentru 2015.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!