Tudor Marcu @ Răzvănărie

Home $ Articole $ Recomandări $ Tudor Marcu @ Răzvănărie

by | Feb 12, 2015 | Recomandări

Finalistul Masterchef, clujeanul Tudor Marcu, își face apariția tot mai des în inițiative cu care Clujul se mândrește. Cu adevărat pasionat de gastronomie și iubind orașul în care s-a născut și a crescut, Tudor acceptă cu zâmbetul pe buze să se implice în activități care să bucure papilele gustative ale clujenilor.

Vineri, 13 februarie, de la ora 13.00 la ora 18.00 va fi prezent la Răzvănărie – primul local dedicat clătitelor și dulcețurilor – unde va face show culinar pentru fiecare vizitator. Se știe că lui Tudor îi place să fie creativ și să își pună amprenta personală pe fiecare rețetă, fapt pentru care zeci de oameni și-au anunțat deja prezența și nerăbdarea de a gusta din clătitele preparate de Tudor.

Însă asta nu e totul: veștile bune se țin lanț. Tot vineri se va lansa la Răzvănărie în premieră conceptul de „Clătite în așteptare”. Tudor Marcu a venit cu această idee în urma primei sale vizite la creperie, idee modelată după conceptul italian de cafea în așteptare și care presupune ca o persoană să plătească două clătite, să primească una singură, a doua revenind unui necunoscut. În acest fel, persoanele care nu își pot permite să-și cumpere o clătită delicioasă, pot intra la Răzvănărie să o servească pe gratis.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!